About A Chair - AAC121 Soft Duo

AAC 121 Soft Duo har en stilig design där sätets fram- och baksida har olika utföranden. Det rymliga sätet har även en mjuk stoppning som gör att stolen passar lika bra i hemmet som på kontoret. 

 • Svängbart säte.
 • Bekväm stoppning.
 • Glidfötter i plast.
 • Klädd i olika tyg på fram- och baksida.

7 475,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Front: DOT 1682 02 Bianco/Nero, Back: Remix 152
Front: DOT 1682 02 Bianco/Nero, Back: Remix 152
Front: Hallingdal 116, Back: Remix 133
Front: Hallingdal 166, Back: Silk SIL0842
Front: Mode 026, Back: Lola Rose
Front: Olavi, Back: Silk SIL0842
Front: Remix 373, Back: Silk SIL0329
Front: Remix 852, Back: Steelcut Trio 195
Front: Steelcut Trio 226, Back: Silk SIL0229
Polished aluminium
Polished aluminium
Black
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

AAC 121 Soft Duo har en stilig design där sätets fram- och baksida har olika utföranden. Det rymliga sätet har även en mjuk stoppning som gör att stolen passar lika bra i hemmet som på kontoret. 

 • Svängbart säte.
 • Bekväm stoppning.
 • Glidfötter i plast.
 • Klädd i olika tyg på fram- och baksida.

Svängbar stol med mjuk sits

ACC121 Soft Duo är en stilig stol med ett bekvämt säte som går att svänga åt sidorna. Detta gör att stolen passar bra i sammanhang där du vill kunna sitta bekvämt länge samt vända dig åt olika håll, exempelvis under middagen eller konferensen.

Bekvämt stoppad och klädd i tyg

Det rymliga sätet har en bekväm stoppning som består av 15 millimeter skum, 15 millimeter supermjukt skum samt 40 millimeter vadd. Sätet har även klädd insida samt bakstycke i tyg eller läder, vilket ger ett mjukt och elegant intryck.

Produktdetaljer

Varumärke HAY
Höjd 86 cm
Bredd 62 cm
Djup 59,5 cm
Sitthöjd 47,5 cm
Sittdjup 45 cm
Material Gjuten polypropen med 10% glasfiber, vadd, mjukt skum, aluminium
Material överdrag Tyg
HAY

HAY grundades 2002 och inom ett år lanserade företaget sin första möbelkollektion på den internationella möbelmässan IMM i Köln. Detta markerade början av den internationella ambitionen som HAY har drivit under det senaste decenniet: att skapa hållbara kvalitetsmöbler till rimliga priser, för att så många som möjligt ska kunna njuta av utmärkt design.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Konferensmöbler

  Till mötesrum och konferenslokaler har vi ett stort sortiment konferensmöbler, med allt du behöver för lyckade möten och evenemang. Här kan du hitta allt från platseffektiva konferensstolar och konferensbord, till skåp, scener och teknik för ljud och bild.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser