info Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
HAY

About A Chair AAC121 Soft Duo

AAC 121 Soft Duo har en stilig design där sätets fram- och baksida har olika utföranden. Det rymliga sätet har även en mjuk stoppning som gör att stolen passar lika bra i hemmet som på kontoret. 

 • Svängbart säte.
 • Elegant underrede i aluminium.
 • Bekväm stoppning.
 • Glidfötter i plast.
 • Klädd i olika tyg på fram- och baksida.
8 125,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Hallingdal 116/Remix 133
Steelcut Trio 446/Silk Leather SIL0250
Bolgheri LGG60/Silk Leather SIL0250
Hallingdal 116/Remix 133
Steelcut Trio 226/Silk Leather SIL0229
Sänk
Öka
tag
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
truck
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
award
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
star
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

AAC 121 Soft Duo har en stilig design där sätets fram- och baksida har olika utföranden. Det rymliga sätet har även en mjuk stoppning som gör att stolen passar lika bra i hemmet som på kontoret. 

 • Svängbart säte.
 • Elegant underrede i aluminium.
 • Bekväm stoppning.
 • Glidfötter i plast.
 • Klädd i olika tyg på fram- och baksida.

Svängbar stol med mjuk sits

ACC121 Soft Duo är en stilig stol med ett bekvämt säte som går att svänga åt sidorna. Detta gör att stolen passar bra i sammanhang där du vill kunna sitta bekvämt länge samt vända dig åt olika håll, exempelvis under middagen eller konferensen.

Bekvämt stoppad och klädd i tyg

Det rymliga sätet har en bekväm stoppning som består av 15 millimeter skum, 15 millimeter supermjukt skum samt 40 millimeter vadd. Sätet har även klädd insida samt bakstycke i tyg eller läder, vilket ger ett mjukt och elegant intryck.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft