Vitra - Kontorsstol Rookie hög med fotring

 • På rea!
 • -380,00 kr
 • Ny

Rookie är en hög, modern skrivbordsstol med få inställningar som ändå låter dig sitta med bra komfort. Passar extra bra i miljöer där man ofta byter plats, exempelvis skolor och moderna kontor.

 • Justerbar sitthöjd.
 • Höj- och sänkbart ryggstöd.
 • Lätt sviktande ryggstöd.
 • Svart skal i plast.
 • Bekväm, svart fotring som kan justeras i höjd.
 • Svart fotkryss med hjul för hårda golv (Ø60 mm).
8 700,00 kr
9 080,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 3-6 veckor
05 Cream White / Sierra Grey
05 Cream White / Sierra Grey
07 Orange
11 Marron / Cognac
12 Light Grey / Ice Blue
13 Nero / Ice Blue
15 Pink / Sierra Grey
16 Dark Red / Ice Blue
17 Forest / Sierra Grey
66 Nero (svart)
03 Parchment / Cream White
Sänk
Öka
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Rookie är en hög, modern skrivbordsstol med få inställningar som ändå låter dig sitta med bra komfort. Passar extra bra i miljöer där man ofta byter plats, exempelvis skolor och moderna kontor.

 • Justerbar sitthöjd.
 • Höj- och sänkbart ryggstöd.
 • Lätt sviktande ryggstöd.
 • Svart skal i plast.
 • Bekväm, svart fotring som kan justeras i höjd.
 • Svart fotkryss med hjul för hårda golv (Ø60 mm).

Justerbart och lätt sviktande ryggstöd

Rookie kommer med ett lågt ryggstöd som du enkelt kan justera i höjd med 55 millimeter via ett reglage på ryggens baksida. När du lutar dig bakåt i stolen får du även en lätt gungeffekt då ryggstödet sviktar något.

Produktdetaljer

Artikelnummer 41901200-ROOKIE-H-5xBL-05
Varumärke Vitra
Höjd 965-1260mm
Bredd 685 mm
Sitthöjd 590-835 mm
Sittdjup 420 mm
Höjd på ryggstöd 230 mm
Bredd på ryggstöd 485 mm
Material Polypropylen, polyuretanskum, textil, stål, polyamid
På hjul Ja
Medföljande tillbehör Fotring i färgen Deep black
Nackstöd Nej
Tyg Plano

Varumärke Vitra

Vitra

Vitra är ett schweiziskt familjeföretag grundat 1950 av Willi och Erika Fehlbaum. Sedan starten har Vitra koncentrerat sig på att producera högkvalitativa, väldesignade och hållbara möbler för hem, kontor och offentliga utrymmen. 

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft