Vårt bästa pris

Loungegrupp D.K

 • −40%
 • Ny

D.K är en modulär loungegrupp bestående av en rymlig 5-sitssoffa och ett stadigt soffbord i tåligt aluminium. Här får alla plats och tack vare sidoborden går det alltid att klämma in två till.

 • Väderresistent aluminium. 
 • Anpassningsbar hörnsoffa i tre moduler.
 • Vatten- och fläckavvisande tyg som går att ta av och tvätta i maskin!
 • Integrerade sidobord ger extra bords-/sittyta.
 • Rymligt soffbord på 80x80 cm.
 • Ställbara fötter.
Bra deal!
22 095,00 kr
Rek. pris: 36 825,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
White
White
Brown
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

D.K är en modulär loungegrupp bestående av en rymlig 5-sitssoffa och ett stadigt soffbord i tåligt aluminium. Här får alla plats och tack vare sidoborden går det alltid att klämma in två till.

 • Väderresistent aluminium. 
 • Anpassningsbar hörnsoffa i tre moduler.
 • Vatten- och fläckavvisande tyg som går att ta av och tvätta i maskin!
 • Integrerade sidobord ger extra bords-/sittyta.
 • Rymligt soffbord på 80x80 cm.
 • Ställbara fötter.

Rejäl loungegrupp med plats åt alla

Med D.K får du en rejäl loungegrupp som gör det enkelt att samlas på uteplatsen för trevliga luncher och möten i solen. Den rymliga soffan ger plats åt fem personer och tack vare de integrerade sidoborden har du alltid två extraplatser att använda vid behov.

Lätt att anpassa efter din uteplats

Soffan är uppbyggd av tre moduler som ställs samman till en smidig hörnsoffa. Beroende på hur din altan eller uteplats ser ut, kan du välja att dra isär två eller samtliga delar. D.K låter dig anpassa din soffa så att den passar perfekt för ytan den ska stå på. 

Kan stå ute i alla väder

Både soffa och soffbord består av slitstark aluminium som är behandlat för att stå emot rost och korrosion. Gruppen kan därmed stå ute året runt oavsett väder, och du slipper tänka på transportering och förvaring av din soffgrupp under vinterhalvåret.

Tvättbara kudd- och dynfodral

Dynor och kuddar kommer klädda i ett avtagbart tyg som går att tvätta i vanlig tvättmaskin, vilket gör tyget lätt att göra rent från fläckar och pollen. Tyget är även vattenresistent vilket gör att dynor och kuddar kan ligga ute under lättare sommarstänk. Under rejäla regnskurar, samt vintertid, bör de dock förvaras inomhus. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft