Vårt bästa pris

Matstol M.F

 • −40%
 • Ny

M.F är en vacker matstol där det bågformade ryggstödet ger stolen en karaktäristisk silhuett. Såväl säte som ryggstöd är mjukt stoppade vilket bidrar med en varm och inbjudande känsla!

 • Vatten- och fläckresistent klädsel.
 • Skumstoppning i säte och ryggstöd.
 • Plastfötter som skyddar golvet.
 • Elegant, bågformat ryggstöd.
Bra deal!
1 725,00 kr
Rek. pris: 2 875,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Light Grey
Light Grey
Mustard
Dark Grey
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

M.F är en vacker matstol där det bågformade ryggstödet ger stolen en karaktäristisk silhuett. Såväl säte som ryggstöd är mjukt stoppade vilket bidrar med en varm och inbjudande känsla!

 • Vatten- och fläckresistent klädsel.
 • Skumstoppning i säte och ryggstöd.
 • Plastfötter som skyddar golvet.
 • Elegant, bågformat ryggstöd.

Vacker och mångsidig stol

Den stilrena och samtidigt funktionella designen gör att M.F kan användas i flera olika sammanhang, och alltid kännas lika självklar! Använd exempelvis som en trevlig köksstol i det privata hemmet, eller som konferensstol eller mötesstol på kontoret. Oavsett var du placerar stolen kommer du alltid att sitta med god komfort tack vare den mjuka stoppningen och ryggstödets välvda form.

Specifikation

Klädsel

 • 100% polyester.
 • >20.000 Martindale.
 • Anti-fläck- och vattenavvisande egenskaper.

Ben

 • Plastfötter som skyddar golvet.
 • Mattsvart, pulverlackerat stål.

Produktdetaljer

Artikelnummer CH-31256
Varumärke Scandinavian Selection
Höjd 79 cm
Bredd 51 cm
Djup 52 cm
Sitthöjd 47 cm
Sittbredd 47 cm
Sittdjup 44 cm
Höjd på ryggstöd 35 cm
Bredd på ryggstöd 47 cm
Vikt 4,2 kg
Maxvikt 120 kg
Material Plywood, Stål, Skum, Textil i polyester
Montering Montering krävs

Varumärke Scandinavian Selection

Scandinavian Selection

Scandinavian Selection satsar på kvalitativ design med tidlösa linjer. Som namnet skvallrar om är deras produkter särskilt utvalda för att passa den skandinaviska marknaden. Resultatet är en fin kollektion möbler och accessoarer som lämpar sig lika bra i hemmet som på kontoret, och som aldrig går ur tiden.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft