TOPSELLER

Stol Lilla Åland

 • På rea!
 • -350,00 kr

Lilla Åland är Carl Malmstens bästsäljande pinnstol med svarvade pinnar och rundade kanter. Denna trästol är en klassiker i de flesta hem där den passar lika bra i köket som i sovrummet.

 • Mjukt holkad sits för bekväm sittning.
 • Behagligt ryggstöd.
 • Svarvade kanter och pinnar.
 • Lackad i miljövänligt, vattenbaserat lack.
 • Slittålig yta.
3 175,00 kr inkl. moms
Ord.pris 3 525,00 kr /
Spara 350,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
Svart 52
Vit 21
Ljusgrå 51
Mörkgrå 62
Svart 52
Lavar Blågrön 55
Skogstjärn Blågrön 56
Gryningsblå 57
Midnattsblå 58
Rapsgul 60
Varmröd 61
Puderrosa 63
Olivgrön 64
Skogsgrön 65
Björk
Björk
Ek
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Lilla Åland är Carl Malmstens bästsäljande pinnstol med svarvade pinnar och rundade kanter. Denna trästol är en klassiker i de flesta hem där den passar lika bra i köket som i sovrummet.

 • Mjukt holkad sits för bekväm sittning.
 • Behagligt ryggstöd.
 • Svarvade kanter och pinnar.
 • Lackad i miljövänligt, vattenbaserat lack.
 • Slittålig yta.

En behaglig stol

Stolens sits är mjukt holkad och ryggstödet har en böjd form som omfamnar ryggen. Tack vare detta är Lilla Åland väldigt behaglig att sitta på, även under lite längre stunder. 

Passar in överallt

Lilla Åland har ett avskalat utseende som gör att stolen passar in i många olika miljöer, klassiska som moderna. Den tidlösa designen gör sig lika bra vid det lilla köksbordet hemma, som vid det stora matbordet på kontoret.

Finns i många härliga färger

Lilla Åland är tillverkad i massiv björk eller ek och är lackerad med ett vattenbaserat, miljövänligt lack. De många färgvalen på lacken låter dig välja om stolen ska smälta in i rummet eller vara en uppfriskande färgklick!

Klassiska former från 1942

År 1938 höll Carl Malmsten en slöjdkurs i Finströms kyrka på Åland och blev inspirerad av bysnickarens handsvarvade stolar. År 1942 formgav han Lilla Åland som snabbt kom att bli en älskad möbelklassiker.

Produktdetaljer

Artikelnummer 9012-52
Varumärke Stolab
Bredd 44 cm
Höjd 88 cm
Djup 57 cm
Sitthöjd 44 cm
Sittdjup 43 cm
Material Björk / Ek
Formgivare Carl Malmsten
Stolab

Stolabs möbler är skapade av skandinaviska formgivare och producerade hos dem i Småland i massivt trä. Allt de gör präglas av ett noggrant utfört hantverk och detaljarbete. De skapar möbler som ska hålla i flera liv med ett löfte om en hållbar svensk produkt för framtiden.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft