Vårt bästa pris

Pendellampa Fun 0DM

 • −25%

Fun 0DM formgavs år 1964 av Verner Panton, och anses av många vara ett av hans främsta verk inom ljusdesign någonsin. De många pärlemorskimrande plattorna av snäckskal ger ljuset liv och avger ett dovt och harmoniskt ljud när de rör sig.

 • Elegant och framstående design.
 • Med många vackra glittrande snäckskalsplattor.
 • Ger ett fint och behagligt ljus.
 • Svart textilsladd (4 m) medföljer.
Bra deal!
12 296,25 kr
Rek. pris: 16 395,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Fun 0DM formgavs år 1964 av Verner Panton, och anses av många vara ett av hans främsta verk inom ljusdesign någonsin. De många pärlemorskimrande plattorna av snäckskal ger ljuset liv och avger ett dovt och harmoniskt ljud när de rör sig.

 • Elegant och framstående design.
 • Med många vackra glittrande snäckskalsplattor.
 • Ger ett fint och behagligt ljus.
 • Svart textilsladd (4 m) medföljer.

Skimrande design tillverkad av snäckskal

Tack vare de många pärlemorplattorna får Fun 0DM ett skimrande utseende, som lyckas med konststycket att både smälta in i sin omgivning och sticka ut på samma gång. En elegant pjäs som hänger som ett vackert smycke ovanför matbordet, i vardagsrummet eller loungen.

Populär och uppskattad serie

Serien Fun designades och togs i bruk under 1960-talet och har av många blivit sedd som ett av ljusarkitekturens främsta mästerverk signerat Verner Panton. Den innovativa designen med naturliga snäckskal liknar ingenting annat, och bidrar till att lampan fylls med liv såväl när den tänds som när girlangerna med pärlemor kommer i rörelse.

Om formgivaren – Verner Panton


Verner Panton, född 1926 i Köpenhamn, var en dansk inredningsdesigner och färgteoretiker. Han utbildade sig på Konstakademin i Köpenhamn och arbetade ett par år på Arne Jacobsens ritkontor innan han 1955 etablerade sitt eget. Verner är mest känd för sin inspirerande och färgstarka personlighet, som man märker är avspeglad i hans verk. Verner rankas bland de mest framstående, innovativa formgivarna som varit verksamma under andra hälften av 1900-talet. Många av hans mest kända verk har varit i produktion under flera decennier utan avbrott och ett otal priser har delats ut till de hans mest otraditionella skapelser. Dessa har skapat uppståndelse – världen över.

Produktdetaljer

Artikelnummer FUN-0DM-SEASHELL
Varumärke Verpan
Höjd 76 cm
Diameter 53 cm
Vikt 6,5 kg
Material Pärlemor, metall, rostfritt stål
Sockel E27
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Nej
Sladdlängd 4 m
Volt 220V
Formgivare Verner Panton

Varumärke Verpan

Verpan

Verpan är ett danskt företag grundat år 2003. De producerar klassiska verk av den kände, danske formgivaren Verner Panton. Deras sortiment består av allt från Verners lampor och mattor, till möbler och speglar – alla lika ikoniska.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft