Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
-19%

Pendellampa Dokka

 • -553,00 kr

Den stilrena pendellampan Dokka finns i flera trevliga färger och sprider ett nedåtriktat sken. Det nätta utförandet gör att Dokka är extra fin att hänga i grupp, exemplevis i hemmet eller på kontoret. 

 • Stilig skärm i stål.
 • Vacker mässingsdetalj.
 • Vitmålad insida ger klart ljus och optimal ljusspridning.
 • Prisvinnande designklassiker från 1954.
 • Gummisladd 3,7 m medföljer.
2 222,00 kr
2 775,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 1-2 veckor
Svart
Svart
Vit
Dark Grey
Dark Green
Rust
Light Yellow
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Den stilrena pendellampan Dokka finns i flera trevliga färger och sprider ett nedåtriktat sken. Det nätta utförandet gör att Dokka är extra fin att hänga i grupp, exemplevis i hemmet eller på kontoret. 

 • Stilig skärm i stål.
 • Vacker mässingsdetalj.
 • Vitmålad insida ger klart ljus och optimal ljusspridning.
 • Prisvinnande designklassiker från 1954.
 • Gummisladd 3,7 m medföljer.

Nätt skärm med vackra detaljer

Den nätta skärmen gör att Dokka är perfekt att hänga upp i ett fönster eller i en grupp över ett sidobord. Skärmen finns i flera mjuka färger, har vacker mässingsdetalj och vitmålad insida som reflekterar ljuset och ger optimal ljusspridning.

Prisvinnande design från 1954

Vid sin lansering 1954 blev Birger Dahls Dokka den första norska lampan att vinna guldmedalj vid Triennale di Milano. Efter att ha tagits ur produktion återupplivades Dokka år 2007 av Northern, och är lika populär idag som vid sin födelse.

Rekommenderade ljuskällor:

 • LED 3W
 • Halogen 42W

Produktdetaljer

Artikelnummer 255
Varumärke Northern
Höjd 24,5 cm
Diameter 16,5 cm
Vikt 0,7 kg
Material Stål, mässing
Sockel E27
Max watt 60 W
IP-klass IP20
Sladdlängd 3,7 m
Volt 220V - 240V 50/60Hz
Formgivare Birger Dahl

Varumärke Northern

Northern

Northern är en norsk designbyrå som kombinerar skönhet med funktionalitet. Med fokus på naturliga material och genuint hantverk skapar de möbler och accessoarer som bidrar med en unik atmosfär. Deras föremål ska inspirera, lugna eller ge energi i en ny vision för den nordiska stilen.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft