Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Pendellampa E27 Pendant Lamp

E27 pendellampa är en minimalistisk och modern designlampa. Sladd och sockeln kommer i samma färg vilket skapar en enhetlig känsla. Kan hängas för sig själv eller i kluster och passar lika bra på kontoret som i hemmet.

 • 4 meter lång PVC-sladd.
 • Tillverkad i vulkaniserat gummi.
 • Kommer i 17 olika färger.
850,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-5 veckor
Black
Black
White
Olive
Beige-Green
Red
Yellow
Beige-Rose
Burgundy
Blue
Clay Brown
Mustard
Light Green
Light Grey
Orange
Pale Blue
Terracotta
Dark Grey
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

E27 pendellampa är en minimalistisk och modern designlampa. Sladd och sockeln kommer i samma färg vilket skapar en enhetlig känsla. Kan hängas för sig själv eller i kluster och passar lika bra på kontoret som i hemmet.

 • 4 meter lång PVC-sladd.
 • Tillverkad i vulkaniserat gummi.
 • Kommer i 17 olika färger.

Produktdetaljer

Artikelnummer 13345
Varumärke Muuto
Höjd 23
Diameter 12,5 cm
Material Silikon
Ljuskälla Ja
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Ja
Formgivare Mattias Ståhlbom
Muuto

Muuto har sina rötter i den skandinaviska designtraditionen som kännetecknas av bestående estetik, funktionalitet, hantverk och ett ärligt uttryck. Genom att utöka detta arv med framåtblickande material, tekniker och djärvt kreativt tänkande, är vår ambition att leverera ett nytt perspektiv på skandinavisk design.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft