Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
AJ Royal - Pendellampa Svart
AJ Royal - Pendellampa Svart

Pendellampa AJ Royal

 • -106,00 kr

Pendellampan AJ Royal har en smäcker, stilren design som kännetecknas av de upphöjda kanterna på ovansidan som släpper igenom ett svagt, uppåtriktat ljus.

 • Vacker, tidlös design som ger ett mjukt och lugnt sken.
 • Skärm med vitmålad insida för behaglig ljusspridning.
 • Våtlackerad skärm av trycksvarvat aluminium.
 • Takkopp och textilkabel på 4 m i samma färg som skärmen medföljer.
5 589,00 kr
5 695,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Svart
Vit
Svart
Ø 250 mm
Ø 250 mm
Ø 370 mm
Ø 500 mm
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Pendellampan AJ Royal har en smäcker, stilren design som kännetecknas av de upphöjda kanterna på ovansidan som släpper igenom ett svagt, uppåtriktat ljus.

 • Vacker, tidlös design som ger ett mjukt och lugnt sken.
 • Skärm med vitmålad insida för behaglig ljusspridning.
 • Våtlackerad skärm av trycksvarvat aluminium.
 • Takkopp och textilkabel på 4 m i samma färg som skärmen medföljer.

Passar i de flesta miljöer

AJ Royal har en stilren design och finns som svart eller vit i tre olika storlekar. Detta gör att lampan med enkelhet placeras nästan var som helst och upplevs höra hemma.

Skärm av trycksvarvat aluminium

Skärmen är tillverkad av trycksvarvat aluminium vars yta sedan har våtlackerats i antingen svart eller vit. Skärmen har en vitmålad insida som bidrar till en behaglig ljusspridning.

Textilsladd på 4 meter

AJ Royal levereras tillsammans med en takkopp samt textilsladd på 4 meter i samma färg som skärmen. Tack vare detta kan du enkelt justera vilken höjd du vill hänga lampan på.

Produktdetaljer

Artikelnummer 5741104176
Varumärke Louis Poulsen
Höjd 114/166/225 mm
Diameter 250/370/500 mm
Material Akryl, Aluminium, Stål
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Nej
Färg Svart, Vit
Formgivare Arne Jacobsen

Varumärke Louis Poulsen

Louis Poulsen

Danska Louis Poulsen grundades redan år 1874. Med fokus på kvalitet och hög design tar de fram och tillverkar belysning som är behaglig för ögat. Under åren har de samarbetat med flera välrenommerade formgivare så som Arne Jacobsen, Oki Sato och Poul Henningsen. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft