Pendellampa Void Mini

Pendellampan Void Mini kommer i en elegant design där ljuskällan är gömd djupt inne i den bulliga skärmen. Lampan ger ifrån sig ett mjukt, riktat ljus som gör att den passar perfekt över köksbordet.

 • Ger ett nedåtriktat ljus.
 • Går att dimra.
 • Textilkabel på 2,5 m medföljer.
3 100,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 2-4 veckor
Mässing
Mässing
Koppar
Rostfritt stål
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Pendellampan Void Mini kommer i en elegant design där ljuskällan är gömd djupt inne i den bulliga skärmen. Lampan ger ifrån sig ett mjukt, riktat ljus som gör att den passar perfekt över köksbordet.

 • Ger ett nedåtriktat ljus.
 • Går att dimra.
 • Textilkabel på 2,5 m medföljer.

Produktdetaljer

Artikelnummer VOS02B-PEUM2
Varumärke Tom Dixon
Höjd 12 cm
Diameter 15,5 cm
Material Rostfritt stål
Ljuskälla ingår Nej
Funktioner Dimbar
Formgivare Tom Dixon
Tom Dixon

Tom Dixon är en brittisk, självlärd industridesigner, som etablerade sitt varumärke 'Tom Dixon' år 2002 i London. Varumärket Tom Dixon specialiserar sig inom belysning, möbler och accessoarer.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft