Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
Revolta T-3636 Svart

Pendellampa Revolta T-3636

Revolta T-3636 är en rund pendellampa i en luftig design med två nedhängande ljuskällor. Lampan ger ifrån sig ett varmvitt, nedåtriktat sken och passar extra bra över mat- och soffbord.

 • Ger ett varmvitt ljus.
7 350,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Svart
Vit
Svart
Svart / Guld
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Revolta T-3636 är en rund pendellampa i en luftig design med två nedhängande ljuskällor. Lampan ger ifrån sig ett varmvitt, nedåtriktat sken och passar extra bra över mat- och soffbord.

 • Ger ett varmvitt ljus.

Produktdetaljer

Artikelnummer T-3636 26/26
Varumärke Estiluz
Höjd 88,6 cm
Material Akryl, Aluminium
Ljuskälla ingår Ja
Ljustemperatur 2700K
Formgivare Nahtrang Studio
Estiluz

Spanska Estiluz grundades år 1969 av Gerard Masdeu Jordà. De har sedan start specialiserat sig på att skapa avancerad, dekorativ belysning med handgjorda ytor och nytänkande design. Ett älskat varumärke med säte i både Barcelona och New York.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft