Vårt bästa pris

Serveringsvagn Exit

  • -10,00 kr
  • Ny

Exit är en modern serveringsvagn i massiv ek eller betsad ask, som kommer i en stilren design med raka linjer. En vacker vagn som passar lika bra som drinkvagn som serverings- eller avplockningsvagn.

  • Hjul med gummiring för tyst hantering.
  • Två hyllplan med praktisk kant.
Bra deal!
4 985,00 kr
Rek. pris: 4 995,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 3-4 veckor
Svartbetsad
Svartbetsad
Vitbetsad
Ek
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Exit är en modern serveringsvagn i massiv ek eller betsad ask, som kommer i en stilren design med raka linjer. En vacker vagn som passar lika bra som drinkvagn som serverings- eller avplockningsvagn.

  • Hjul med gummiring för tyst hantering.
  • Två hyllplan med praktisk kant.

Modern design i massivt trä

Exit kommer i en modern design i massivt trä och går att välja i naturlig ek eller i betsad ask. De tydliga träådringarna ger vagnen en mjuk framtoning som passar lika bra i offentliga som privata miljöer. 

Utrustad med snälla hjul och ett ordentligt handtag

Tack vare sina gummiförsedda hjul är Exit både tyst och snäll mot golvet, vilket gör vagnen passande att använda inomhus. Vagnen har dessutom ett ordentlig handtag som gör den lätt att skjuta över trösklar och mindre kanter. 

Rymliga hyllplan med kant

Den vackra vagnen har två rymliga hyllplan med kant som låter dina saker stå tryggt och säkert. Du kan till exempel använda Exit som serveringsvagn i en större matsal, som avplockningsvagn på restaurangen, eller som stilfull drinkvagn i vardagsrummet. 

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft