Svängt höj- och sänkbart skrivbord, Svart stativ och ekskiva - Premium

Svängt höj- och sänkbart skrivbord med svart stativ och ekskiva har en snygg tidlös design med en svängd bordsskiva som erbjuder en stor yta för alla dina pinaler. Skrivbordets höjd kan du enkelt justera med en diskret knapp som sitter på bordsskivans kant. Med knappen kan du smidigt höja samt sänka skrivbordet och anpassa det utifrån ditt behov under hela arbetsdagen. 

Bordsskivan är laminerad på båda sidorna, vilket gör att du kan välja att montera bordet med svängen på höger eller vänster sida. 

Prissänkt!
Ny produkt
Tidsbegränsat specialerbjudande

4 850 krinkl. moms

ord.pris: 9 988 kr

Spara 5 138 kr

 Leveranstid: 1-5 arbetsdagar

- +

 Fri frakt
 Prisgaranti
 Snabb leverans
 
Mer info

Ett höj & sänkbart skrivbord med svängd bordsskiva är lämpligt för dig som vill jobba mer ergonomiskt och samtidigt behöver det utrymme som ett svängt skrivbord erbjuder.

Detta skrivbord är extra stabilt på grund av att vi valt ett extra långt ben (90 cm), och ett extra långt stabilitetsstag på den djupa delen av bordskivan.   

Majoriteten av våra kunder
 tillbringar större delen av sin dag vid ett skrivbord. 
Detta oavsett om vi arbetar i hemmamiljö eller på ett kontor. Att kunna ha en bekväm och ergonomisk arbetsplats har stor inverkan på vår allmänna hälsa och trivsel. 
Eftersom att alla människor är olika, är det viktigt att alla våra kontorsmöbler, såsom skrivbord och kontorsstolar, kan ställas in för våra personliga behov. 

Detta höj och sänkbara skrivbord med svängd bordsskiva är uppskattat av många yrkesgrupper idag. Här följer ett axplock av hur bordet används: 
Skrivbord för utvecklare, skrivbord för ekonomiavdelning, skrivbord för arkitekter, skrivbord för hemmakontor, skrivbord för kontor. 

Att stå och arbeta 
har positiva effekter och gör att vi mår bättre och bränner kalorier. 
I Sverige väljer de flesta företag att investera i höj- och sänkbara skrivbord för all sin personal. 
Kunskapen har ökat bland arbetsgivare om att jobba stående 
ger mindre bukfetma och högre nivåer av det goda kolesterolet, samt minskad risk för diabetes.

Ett flertal studier styrker stillasittandets faror. 
Flera studier visar att en person som sitter mer än 11 timmar per dygn löper hela 40 procent högre risk att dö i förtid än en person som bara sitter ca 4 timmar per dag. 
Att sitta hela dagarna ökar också risken för hjärt-kärlsjukdom, Alzheimers, cancer och depression.
Europa leder sitt-ligan, och här sitter 64 % av invånarna fyra timmar eller mer per dag. Motsvarande siffra i USA är 55 % – och i Sydostasien 24 %.

Belastningen på ryggdiskarna ökar vid sittande 
Ofta innebär långvarigt sittande att vi ”säckar ihop” och att får en framåtlutad ställning, desto större tryck blir det på ryggen – som svarar med smärta.
Studier visar också att sittande ökar belastningen upp till två gånger så mycket jämfört med stående läge.

– Ryggmusklerna är beroende av rörelse och påverkas negativt av den statiska belastning som ett sittlägeinnebär. Efter en stunds stillasittande börjar de producera smärtande mjölksyra för att markera att du bör byta ställning.

Res dig – och gå ner i vikt

När vi sitter går kaloriförbränningen på sparlåga, men så snart vi reser oss och står upp aktiveras kroppen och förbränningstakten ökar. I den omfattningen att 2,5 timmar ståtid bränner ca 350 kcal mer jämfört med stillasittande.

Med den förbrukningstakten kan en normalviktig person tappa 10-12 kilo på ett år.

Stå upp för hjärtat. I upprätt och stående läge minskar vi mängden skadliga blodfetter och blodsockernivån sjunker. Detta skapar bättre förutsättningar för friska kärl och ett starkt hjärta. När du växlar tyngdpunkt från ett ben till ett annat, eller gör andra rörelser så skapar du cirkulation som är livsavgörande.

 
Specifikationer
Höjd67 - 117 cm
Motorer2 st
Lyftkraft150kg
Drifthastighet38 mm/sek
Slaglängd500 mm
Garanti12 år

Tillbehör

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan