Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Bord Striped - Tål utomhusbruk

Striped är ett modernt bord för utom- och inomhusbruk som kommer i en stilig, avskalad design i vitt eller svart. Striped finns i två storlekar och passar därför lika bra på balkongen som i matsalen. 

 • Lättstädad och slitstark bordsskiva i högtryckslaminat (HPL).
 • Stabilt underrede i stål.
 • Lämpad för utomhusbruk.
7 000,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Svart
Vit
Svart
79x79 cm
159x79 cm
79x79 cm
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Striped är ett modernt bord för utom- och inomhusbruk som kommer i en stilig, avskalad design i vitt eller svart. Striped finns i två storlekar och passar därför lika bra på balkongen som i matsalen. 

 • Lättstädad och slitstark bordsskiva i högtryckslaminat (HPL).
 • Stabilt underrede i stål.
 • Lämpad för utomhusbruk.

Avskalat bord för utomhusbruk

Med Striped får du ett fint bord som gör sig lika bra utomhus som inomhus. Den avskalade designen med rena linjer gör Striped till ett vackert inslag på exempelvis balkongen, i matsalen eller i trädgården.

Bordsskiva som tål offentliga miljöer

Bordskivan består av 1,2 centimeter högtryckslaminat som har extremt hög tålighet, bland annat när det gäller tryck och värme. Laminat är även väldigt lätt att rengöra vilket gör att Striped passar utmärkt i offentliga lokaler och restauranger. 

Produktdetaljer

Artikelnummer TV245
Varumärke Magis
Höjd 74 cm
Bredd 79 / 159 cm
Djup 79 cm
Material Frame in steel tube, cataphoreticallytreated and painted in polyester powder. Top in HPL. Thickness 12 mm.
Formgivare Ronan & Erwan Bouroullec

Varumärke Magis

Magis

Magis är ett familjeägt, italienskt företag grundat år 1976. De designar produkter som förkroppsligar starka idéer och har hög funktionalitet, åt kontor, hem och publika miljöer. De har ett eklektiskt sortiment då de värdesätter kreativ frihet framför konformitet. Alla deras produkter tillverkas i Italien.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft