Hylla Nivo Shelf E

 • Ny

Hyllan Nivo präglas av en subtil, nordisk design med rena linjer som skapar eleganta kontraster mot väggen och smälter in i alla miljöer. Denna variant kommer med två väggfästen i trä och fem hyllplan i svart eller vitt utförande.

 • Klarar 3 kg per hyllplan.
 • I naturlig ek/vit eller helsvart.
 • Minimalistiskt, nordiskt uttryck.
 • Sömlös design utan synliga skruvar.
2 590,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Light Oak/White
Black Ash/Black
Light Oak/White
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Hyllan Nivo präglas av en subtil, nordisk design med rena linjer som skapar eleganta kontraster mot väggen och smälter in i alla miljöer. Denna variant kommer med två väggfästen i trä och fem hyllplan i svart eller vitt utförande.

 • Klarar 3 kg per hyllplan.
 • I naturlig ek/vit eller helsvart.
 • Minimalistiskt, nordiskt uttryck.
 • Sömlös design utan synliga skruvar.

Form och funktion i fokus

Nivo är en smäcker vägghylla där ingenting har lämnats åt slumpen i formgivningen. Hyllplanen vilar i exakt utsågade slitsar i stolparna, vilket gör att hyllan kommer med eleganta, sömlösa skarvar utan synliga skruvar. Hyllan har ett nätt uttryck för den perfekta stilrena looken.

Minimalistisk design för alla rum

Nivo kommer antingen i ett helsvart utförande, eller med trästolpar i naturlig ek och hyllplan i vitt stål. Med sin minimalistiska design och sobra färgval passar hyllan lika bra på det moderna kontoret som i det stilmedvetna hemmet, och smälter elegant in i övrig inredning.

Om formgivarna – Moritz Böttcher & Nikolaus Kayser

Moritz Böttcher & Nikolaus Kayser, båda födda 1978, har sedan 2007 arbetat tätt tillsammans i Berlin där de har sin gemensamma studio. De arbetar med möbler och armaturer för såväl privata som offentliga miljöer. Böttcher tog examen som industridesigner i Hannover medan Kayser är utbildad snickare och har studerat industridesign i Kiel. Under tiden de fortfarande studerade vann de diverse design- och produktionspriser och har fått några av de mest prestigefyllda utmärkelserna, bland annat ”Best of the Best Award” redan år 2013. Deras vision är att skapa enkla men originella mönster som löser de mest komplexa vardagsproblemen på ett innovativt och funktionellt sätt. ”Vi tror att bra design bör utmana det konventionella och vardagliga” – Böttcher & Kayser.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft