Pris
kr kr
Tillverkare
more... less
Filter
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Speglar

Grid view
List view
Visar 1-18 av 18 objekt
Sort by
Spegel Haga Rund

Väggspegel Haga - Rund, Ø80cm

3 100,00 kr inkl. moms
Haga är en modern, rund väggspegel i stilren design, som passar in i alla miljöer. Med ett djup på endast 1,2 cm är spegeln ett bra alternativ för trånga utrymmen så som hallar och korridorer.  Tunn ram i tålig metall. Sticker endast ut 1,2 cm från väggen. Stor spegelyta.
Spegel Haga Oval

Spegel Haga - Oval

2 425,00 kr inkl. moms
Haga är en oval väggspegel som passar in i de flesta miljöer. Med ett djup på endast 1,2 cm är denna spegel perfekt för trånga utrymmen som till exempel hallar, korridorer och mindre rum. Tunn ram i tålig metall. Sticker endast ut 1,2 cm från väggen.
Väggspegel - Flora

Väggspegel Flora - Rund

1 650,00 kr inkl. moms
Flora är en elegant väggspegel med en tunn ram och väggfäste i metall. Finns i fyra olika färger, vilket gör att du kan välja en mer diskret eller lekfull spegel beroende på var du vill ha den. Tålig metallram. Modern design.
Spegel - Mirror

Spegel Mirror - med hyllplan

2 350,00 kr inkl. moms
Mirror från SMD är en rak och nätt helkroppsspegel med en liten, dekorativ hylla. Spegeln hängs upp på väggen och kommer i tre olika utföranden på bakstycke och hyllplan.  I priset ingår 1 spegel. Dekorativ hylla i samma färg som bakstycket.
Spegel - Strap Mirror

Spegel Strap Mirror - Rem i silikon

1 850,00 kr inkl. moms
Ord.pris 2 100,00 kr
Spara 250,00 kr
Strap Mirror är en rund spegel som hängs upp på väggen i en rem av silikon. En fin väggspegel med en lätt utskjutande ram i stål som snyggt bryter av mot väggen och ger spegeln karaktär.  Hängs enkelt upp på valfri krok. Stark rem i silikon.

Väggspegel Randaccio - Rund

5 625,00 kr inkl. moms
Ord.pris 7 225,00 kr
Spara 1 600,00 kr
Randaccio är en klassisk, rund väggspegel med en smal ram i antikt mässing som pryds av en dekorativ krona på toppen. Spegeln finns i två storlekar och passar lika bra i hemmet som i loungen.  
 Smal profil på endast 1,7 cm. Ram i snygg mässing. 

Väggspegel F.A. 33

8 475,00 kr inkl. moms
Ord.pris 10 975,00 kr
Spara 2 500,00 kr
F.A. 33 är en väggspegel i halv- eller helkroppsformat, som är diskret kurvad i både den övre och undre kanten. En stilig spegel utan krusiduller, som smälter in i hallen, loungen eller på kontoret. Tunn ram i mässing. Elegant, avskalad design. 

Väggspegel IOI - Rund, Ø80 cm

6 850,00 kr inkl. moms
Ord.pris 7 850,00 kr
Spara 1 000,00 kr
IOI är en rund väggspegel vars geometriska former drar mot en modern Art Deco-stil. Spegeln har en total höjd på 114 centimeter och blir ett imponerande blickfång i hallen eller i loungen.  Stor spegelyta. Snygga detaljer i matt svart och mässing.

Väggspegel Adnet - Rund, med läderband

5 725,00 kr inkl. moms
Ord.pris 7 350,00 kr
Spara 1 625,00 kr
Den runda spegeln Adnet hängs enkelt upp på väggen i ett band av äkta läder. Det robusta lädret och den djupa ramen ger spegeln ett lyxigt utseende som passar lika bra på kontoret som i hemmet.  Snyggt, starkt läderband på 2,3 cm i bredd.  Smidig magnetlösning håller spegeln nära väggen.

Väggspegel Adnet - Rektangulär, 115 cm

9 725,00 kr inkl. moms
Ord.pris 10 850,00 kr
Spara 1 125,00 kr
Adnet är en rektangulär väggspegel med en djup, elegant ram i äkta läder med nitar i mässing. Sitter lika bra på väggen som den står lutad emot den, i hallen, sovrummet eller i loungen. Hög höjd på 115 cm. Mjukt rundade hörn. Stilig ram i läder.

Väggspegel Gubi - Rund, Ø110 cm

14 725,00 kr inkl. moms
En rund väggspegel med en tunn ram i polerad eller svartlackerad mässing. Med en diameter på 110 cm är detta en imponerande spegel som breddar rummet och får det att kännas rymligare.  Extra stor spegel på 110 cm i diameter. Snygg, tunn ram i mässing. Diskret djup på endast 2,7 cm.

Väggspegel Kimi - Rund

4 850,00 kr inkl. moms
Kimi är en rund väggspegel som finns i tre olika storlekar, med snygg ögla i läder och fasade kanter. Spegeln sitter på en stadig skiva MDF i samma färg som öglan för ett enhetligt resultat. Hängs enkelt upp på valfri krok. Ögla i äkta läder.  Stabil konstruktion som hänger nära väggen.

Väggspegel Adnet - Rektangulär, 180 cm

23 475,00 kr inkl. moms
Adnet är en rektangulär helkroppsspegel med en djup, elegant ram i äkta läder med nitar i mässing. Sitter lika bra på väggen som den står lutad emot den, i hallen, sovrummet eller i loungen. Extra hög höjd på 180 cm. Mjukt rundade hörn. Stilig ram i läder.

Golvspegel Imagine - Helkroppsspegel

20 900,00 kr inkl. moms
Imagine är en elegant golvspegel vars ram är klädd i läder, vilket ger den en rustik känsla. Denna helkroppsspegel står lutad mot väggen, och passar lika bra i hemmet som på kontoret.  Klädd i läder från Tärnsjö Garveri. Vackra detaljer i mässing. Kräver ingen borrning i väggen.

Bordsspegel Aura

675,00 kr inkl. moms
Aura är inte bara en spegel utan även ett vackert föremål som passar in i flera olika miljöer. Utformningen gör att den på ett fint sätt plockar upp och reflekterar omgivningen och ljuset i rummet.  Noggrann tillverkning gör varje spegel unik. Välj mellan rostfritt stål, koppar eller mässing.

Spegel Rise & Shine

4 175,00 kr inkl. moms
Rise & Shine är en dynamisk väggspegel i naturlig eller rökt ek som passar in i många olika miljöer. Repet med en tyngd i den nedre änden gör att du kan justera spegeln till önskad höjd.  Vacker inredningsdetalj till hemmet eller kontoret. Asymmetrisk silhuett som kan varieras. Tyngd i mässing eller stål.

Väggspegel Aura

400,00 kr inkl. moms
Väggspegel Aura är en snygg inredningsdetalj som passar till många olika miljöer. Den stilrena designen och dess möjlighet att reflektera omgivningen och ljuset gör rummet mer levande.  Noggrann tillverkning gör varje spegel unik. Material i rostfritt stål. Välj mellan två storlekar.
TOPSELLER

Väggspegel Pond - Large

2 900,00 kr inkl. moms
Pond är en elegant och dekorativ väggspegel med en organisk form inspirerad av hur vatten rör sig. Tack vare sitt djup på endast 1,5 cm passar denna spegel perfekt i trånga utrymmen såsom i hallen. Vacker, asymmetrisk form. Tunn ram i tålig zink. Kan hängas lod- eller vågrätt.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Konferensmöbler

  Till mötesrum och konferenslokaler har vi ett stort sortiment konferensmöbler, med allt du behöver för lyckade möten och evenemang. Här kan du hitta allt från platseffektiva konferensstolar och konferensbord, till skåp, scener och teknik för ljud och bild.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser