Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Speglar

Grid view
List view
Visar 1-13 av 13 objekt
Sort by
Spegel Haga Rund

Spegel - Haga Rund 80cm

2 975,00 kr inkl. moms
En modern och rund väggspegel i stilren design, som passar in i alla olika miljöer. Med ett djup på endast 1,2 cm är spegeln ett bra alternativ för trånga utrymmen så som hallar och korridorer. 
Spegel Haga Oval

Spegel - Haga Oval

2 300,00 kr inkl. moms
Oval väggspegel i smidig design, som passar in i de flesta miljöer. Med ett djup på endast 1,2 cm är denna spegel perfekt för trånga utrymmen som till exempel hallar, korridorer och mindre rum.
Väggspegel - Flora

Väggspegel - Flora

1 575,00 kr inkl. moms
Elegant spegel med tunn ram och fäste för upphängning på väggen. Ramen finns i fyra olika färger, vilket gör att du kan välja en mer diskret eller en mer lekfull spegel beroende på var du vill ha den.
Spegel - Mirror

Spegel - Mirror

2 250,00 kr inkl. moms
En rak och nätt helkroppsspegel med en liten, dekorativ hylla. Spegeln hängs upp på väggen och kommer i tre olika utföranden på bakstycke och hyllplan.  Obs! P riset gäller per spegel.
Spegel - Strap Mirror
-125,00 kr

Spegel - Strap Mirror

2 100,00 kr 1 975,00 kr inkl. moms
Ord.pris 2 100,00 kr
Spara 125,00 kr
Rund och retro spegel som hängs upp på väggen i en rem av silikon. Denna väggspegel har även en lätt utskjutande ram i stål som snyggt bryter av mot väggen och ger spegeln karaktär. 

Väggspegel Randaccio - Rund

6 975,00 kr inkl. moms
Randaccio är en klassisk, rund väggspegel med en smal ram i antikt mässing som pryds av en dekorativ krona på toppen. Spegeln finns i två storlekar och passar lika bra i hemmet som i loungen.  
 Smal profil på endast 1,7 cm. Ram i snygg mässing. 

Väggspegel F.A. 33

10 600,00 kr inkl. moms
Väggspegel i halv- eller helkroppsformat, diskret kurvad i både den övre och den undre kanten. En stilig spegel utan krusiduller som enkelt smälter in i hallen, loungen eller på kontoret. Tunn ram i mässing.

Väggspegel IOI - Rund, 80 cm

7 475,00 kr inkl. moms
En rund väggspegel vars geometriska och rena former drar mot en modern Art Deco-stil. Denna spegel har en total höjd på 114 centimeter och blir ett imponerande blickfång i hallen eller i loungen.  Snygga detaljer i matt svart och mässing.

Väggspegel Adnet - Rund

7 100,00 kr inkl. moms
Den runda spegeln Adnet hängs enkelt upp på väggen i ett band av äkta läder. Det robusta lädret och den djupa ramen ger spegeln ett lyxigt utseende som passar lika bra på kontoret som i hemmet.  Snyggt, starkt läderband på 2,3 cm i bredd.  Smidig magnetlösning håller spegeln nära väggen.

Väggspegel Adnet - Rektangulär 115 cm

10 600,00 kr inkl. moms
En rektangulär väggspegel med en djup, elegant ram i äkta läder med snygga nitar i mässing. Sitter lika bra på väggen som den står lutad emot den, i hallen, sovrummet eller i loungen. Hög höjd på 115 cm. Mjukt rundade hörn. Stilig ram i läder.

Väggspegel Gubi - Rund, 110 cm

13 975,00 kr inkl. moms
En rund väggspegel med en tunn ram i polerad eller svartlackerad mässing. Med en diameter på 110 centimeter är detta en imponerande spegel som breddar rummet och får det att kännas rymligare.  Extra stor spegel på 110 cm i diameter. Snygg, tunn ram i mässing. Diskret djup på endast 2,7 cm.

Väggspegel Adnet - Rektangulär 180 cm

22 975,00 kr inkl. moms
En rektangulär helkroppsspegel med en djup, elegant ram i äkta läder med snygga nitar i mässing. Sitter lika bra på väggen som den står lutad emot den, i hallen, sovrummet eller i loungen. Extra hög höjd på 180 cm. Mjukt rundade hörn. Stilig ram i läder.

Väggspegel Kimi - Rund

4 850,00 kr inkl. moms
Rund väggspegel som finns i tre olika storlekar, med snygg ögla i läder och fasade kanter. Spegeln sitter på en stadig skiva MDF som färgats i samma färg som öglan för ett enhetligt resultat. Enkel att hänga upp, ta ned och flytta runt. Stabil konstruktion som hänger nära väggen.
home-seo.jpg

Hos DPJ hittar du kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar inredning till såväl små som stora företagsprojekt, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell inredning för alla kontorsmiljöer alltid med minst 5 års garanti.

I vår online butik hittar du ett urval av den vanligaste inredningen för kontor. – Söker du ett speciellt varumärke eller en annan färg eller material, ber vi dig att kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ är både en fysisk butik i Stockholm city och en webbutik för kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensteknik och all annan inredning som du behöver för på ditt jobb.

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser