Pris
kr kr
Tillverkare
more... less
Filter
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Ljusstakar & Lyktor

Grid view
List view
Visar 1-28 av 28 objekt
Sort by

Adventsljusstake Adventure

3 100,00 kr inkl. moms
Adventure är en stilren adventsljusstake i en modern design med raka linjer och skarpa kanter. En elegant ljusstake vars smakfulla utformning gör att den med fördel kan stå framme året runt. Ger ett varmt ljus. Går att dimra. Energisnål LED-belysning. Utbytbara ljus.

Orrefors ljusstake Carat - 2-pack, 242 mm hög

1 777,50 kr inkl. moms
Ord.pris 1 975,00 kr
Spara 197,50 kr
Carat ljusstake är en av Orrefors mest välkända och älskade ljusstakar, här i ett smidigt 2-pack. Det asymmetriska, klara glaset påminner om diamanter eller is, och toppas av en ljushållare i stål.  Kommer i 2-pack. Står stabilt med en vikt på 1 kg. Ljushållare i rostfritt stål. Modern och romantisk design. 

Orrefors ljusstake Carat - 2-pack, mässing, 242 mm hög

1 777,50 kr inkl. moms
Ord.pris 1 975,00 kr
Spara 197,50 kr
Carat ljusstake är en av Orrefors mest välkända och älskade ljusstakar, här i ett smidigt 2-pack. Det asymmetriska, klara glaset påminner om diamanter eller is, och toppas av en ljushållare i mässing.  Kommer i 2-pack. Står stabilt med en vikt på 1 kg. Ljushållare i vacker mässing. Modern och romantisk design. 

Orrefors ljusstake Carat - Mässing, 183 mm hög

765,00 kr inkl. moms
Ord.pris 850,00 kr
Spara 85,00 kr
Carat ljusstake är en av Orrefors mest välkända och älskade ljusstakar. Det asymmetriska, klara glaset påminner om diamanter eller is, och toppas av en ljushållare i mässing.  Står stabilt med en vikt på 0,95 kg. Ljushållare i vacker mässing. Modern och romantisk design. 

Orrefors ljusstake Carat - Mässing, 297 mm hög

877,50 kr inkl. moms
Ord.pris 975,00 kr
Spara 97,50 kr
Carat ljusstake är en av Orrefors mest välkända och älskade ljusstakar. Det asymmetriska, klara glaset påminner om gnistrande diamanter eller is, och toppas av en ljushållare i mässing.  Står stabilt med en vikt på 1,23 kg. Ljushållare i vacker mässing. Modern och romantisk design. 

Orrefors ljusstake Carat - 297 mm hög

877,50 kr inkl. moms
Ord.pris 975,00 kr
Spara 97,50 kr
Carat ljusstake är en av Orrefors mest välkända och älskade ljusstakar. Det asymmetriska, klara glaset påminner om gnistrande diamanter eller is, och toppas av en ljushållare i rostfritt stål. Står stabilt med en vikt på 1,23 kg. Ljushållare i rostfritt stål. Modern och romantisk design.

Orrefors ljusstake Carat - 183 mm hög

765,00 kr inkl. moms
Ord.pris 850,00 kr
Spara 85,00 kr
Carat ljusstake är en av Orrefors mest välkända och älskade ljusstakar. Det asymmetriska, klara glaset påminner om gnistrande diamanter eller is, och toppas av en ljushållare i rostfritt stål.  Står stabilt med en vikt på 0,6 kg. Ljushållare i rostfritt stål. Modern och romantisk design. 

Orrefors ljuslykta Carat - Ø125 mm

315,00 kr inkl. moms
Ord.pris 350,00 kr
Spara 35,00 kr
En vacker ljuslykta i massivt glas som tillhör den populära serien Carat från Orrefors. Det klara, asymmetriskt slipade glaset reflekterar ljuset och får lyktan att gnistra som en diamant eller isbit. Härlig tyngd på 1,5 kg. Modern och romantisk design.

Orrefors ljuslykta Carat - Ø95 mm

202,50 kr inkl. moms
Ord.pris 225,00 kr
Spara 22,50 kr
En vacker ljuslykta i massivt glas som tillhör den populära serien Carat från Orrefors. Det klara, asymmetriskt slipade glaset reflekterar ljuset och får lyktan att gnistra som en diamant eller isbit. Härlig tyngd på 0,7 kg. Modern och romantisk design.

Väggljushållare POV

400,00 kr inkl. moms
POV är en vacker vägghängd ljushållare för värmeljus. En modern och lekfull ljusstake i pulverlackerat stål som kan hängas ensam eller tillsammans med andra för att skapa ett snyggt grafiskt mönster. Lätt och lekfull design. Lika vacker ensam som i grupp.

Väggljusstake POV

400,00 kr inkl. moms
POV är en vacker vägghängd ljusstake med en modern och lekfull design. Med sin mjuka runda form är ljusstaken fin i all sin enkelhet samtidigt som den lämnar efter sig grafiska mönster på väggen. Vacker, rundad gloria. Lätt och lekfull design. Passar för vanliga kronljus.

Ljusstake Collect

1 575,00 kr inkl. moms
Collect är en vacker och stilren ljusstake i borstad mässing som finns i flera olika storlekar att välja mellan. Ljusstaken ger en vacker detalj till rummet och passar både fint själv eller i grupp. Tre storlekar. Vacker inredningsdetalj. Smäcker och stilren design.

Orrefors ljusstake Pluto

652,50 kr inkl. moms
Ord.pris 725,00 kr
Spara 72,50 kr
Pluto är en minimalistisk ljusstake som finns i klarglas, grått glas och i guldbrunt glas. Den bulliga glaskroppen är munblåst och ljushållaren i rostfritt stål bildar en vacker länk mellan ljus och stake.  Munblåst i Småland. 

Ljuslykta Bruk

100,00 kr inkl. moms
Bruk är en färgglad ljuslykta som finns i regnbågens alla färger och fler därtill. Mixa och matcha lyktor med olika färger för en lekfull effekt, eller håll dig till en och samma färg för ett enhetligt utseende.  Tål maskindisk. 

Ljuslykta Sirius

2 725,00 kr inkl. moms
Sirius är en vacker ljuslykta i aluminium som finns i en stor och en mindre storlek. Ljuslyktan går att beställa i färgerna antracit och vit.

Eldkorg Fireball

2 800,00 kr inkl. moms
Fireball är en stor och ståtlig eldkorg för utomhusbruk, som låter dig förgylla uteplatsen med vacker och värmande levande eld. Även när brasan inte är tänd är Fireball en stilig inredningsdetalj. I pulverlackerat stål. För utomhusbruk.

Ljushållare Clara

1 050,00 kr inkl. moms
Ljus-/marshallhållare. Varmgalvad för utomhusbruk, vit och antracit för inomhusbruk.
Ljusstake Nocto

Ljusstake Nocto

200,00 kr inkl. moms
Nocto är en lekfull ljusstake i en minimalistisk design som finns i fem olika färger. Ljuset placeras i hållarens mitt och hålls sedan stadigt på plats  tack vare den smala spiken i botten. Smidigt, integrerat handtag. I tåligt stål. 
Ljuslykta Light House

Ljuslykta Light House

1 075,00 kr inkl. moms
Light House är en dekorativ ljuslykta med stomme i pulverlackerat stål och fönster i glas. Ljuslyktan passar såväl inomhus som utomhus på balkongen eller terrassen, och bidrar alltid till värme och mys. Lämpad för både inom- och utomhusbruk. Passar för blockljus och värmeljus.
Ljusstake Heima

Ljusstake Heima

225,00 kr inkl. moms
Heima är en robust ljusstake i svart gjutjärn som kommer i en stilfull, industriell design. Heima har en tidlös känsla som gör att den passar bra ihop med både moderna och mer klassiska inredningar.  I tåligt och stabilt gjutjärn. Passar vanliga kronljus. 
Ljuslykta Heima - För blockljus

Ljushållare Heima - för blockljus

275,00 kr inkl. moms
Heima är en robust ljushållare i svart gjutjärn som kommer i en stilfull, industriell design. Heima har en tidlös känsla som gör att den passar bra ihop med både moderna och mer klassiska inredningar.  I tåligt och stabilt gjutjärn. Passar blockljus. 
Ljuslykta Heima

Ljushållare Heima - för värmeljus

225,00 kr inkl. moms
Heima är en robust ljushållare i svart gjutjärn som kommer i en stilfull, industriell design. Heima har en tidlös känsla som gör att den passar bra ihop med både moderna och mer klassiska inredningar. I tåligt och stabilt gjutjärn. Passar vanliga värmeljus.
Ljusstake Heima - 4-armad

Ljusstake Heima - 4-armad

600,00 kr inkl. moms
Heima är en 4-armad ljusstake i svart gjutjärn som kommer i en stilfull, industriell design. Heima har en tidlös känsla som gör att den passar bra ihop med både moderna och mer klassiska inredningar. I tåligt och stabilt gjutjärn. Passar vanliga kronljus.
Ljusfat Fe

Ljusfat Fe

250,00 kr inkl. moms
Fe är ett robust ljusfat i gjutjärn som finns i tre vackra färger som är väldigt fina att kombinera med varandra. Ett stabilt ljusfat som går lika bra att använda för stora värmeljus som för blockljus. I tåligt gjutjärn. Passar blockljus och värmeljus.
Ljuslykta Fe

Ljuslykta Fe - för värmeljus

225,00 kr inkl. moms
Fe är en robust ljuslykta i gjutjärn som finns i tre vackra färger som är väldigt fina att kombinera med varandra. En stabil ljushållare som ändå känns nätt tack vare sina stilfulla kurvor.  I tåligt gjutjärn. Passar vanliga värmeljus. 
Ljusstake Fe

Ljusstake Fe - för kronljus

225,00 kr inkl. moms
Fe är en robust ljusstake i gjutjärn som finns i tre vackra färger som är väldigt fina att kombinera med varandra. En stabil ljushållare som ändå känns nätt tack vare sina stilfulla kurvor.  I tåligt gjutjärn. Passar vanliga kronljus. 

Ljusstake Spike - Gjutjärn

1 275,00 kr inkl. moms
Spike är en tidlös ljusstake i järn där delar av materialet är återvunnet från gamla rör och tuber. Ljusstaken är sandgjuten enligt Indisk tradition, vilket stärker hantverkets fortsatta överlevnad.   Stabil konstruktion i järn. Passar vanliga kronljus. Sandgjuten av skickliga hantverkare i Moradabad, Indien.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft