Pris
kr kr
Tillverkare
more... less
Filter
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Ljusstakar & Lyktor

Grid view
List view
Visar 1-19 av 19 objekt
Sort by
Adventure - Adventsljusstake Svart

Adventure - Adventsljusstake Svart

3 100,00 kr inkl. moms
Adventure är en stilren adventsljusstake i en modern design med raka linjer och skarpa kanter. En elegant ljusstake vars smakfulla utformning gör att den med fördel kan stå framme året runt. Ger ett varmt ljus. Går att dimra. Energisnål LED-belysning. Utbytbara ljus.

Ljuslykta Sirius

2 725,00 kr inkl. moms
Sirius är en vacker ljuslykta i aluminium som finns i en stor och en mindre storlek. Ljuslyktan går att beställa i färgerna antracit och vit.

Fireball

2 800,00 kr inkl. moms
Förgyll uteplatsen med levande eld i Fireball.

Ljushållare Clara

1 050,00 kr inkl. moms
Ljus-/marshallhållare. Varmgalvad för utomhusbruk, vit och antracit för inomhusbruk.
Adventure - Adventsljusstake Vit

Adventure - Adventsljusstake Vit

3 100,00 kr inkl. moms
Adventure är en stilren adventsljusstake i en modern design med raka linjer och skarpa kanter. En elegant ljusstake vars smakfulla utformning gör att den med fördel kan stå framme året runt. Ger ett varmt ljus. Går att dimra. Energisnål LED-belysning. Utbytbara ljus.

Ljuslykta Bruk

100,00 kr inkl. moms
Bruk är en färgglad ljuslykta som finns i regnbågens alla färger och fler därtill. Mixa och matcha lyktor med olika färger för en lekfull effekt, eller håll dig till en och samma färg för ett enhetligt utseende.  Tål maskindisk. 

Orrefors ljusstake Carat - Mässing, 183 mm hög

850,00 kr inkl. moms
Carat ljusstake är en av Orrefors mest välkända och älskade ljusstakar. Det asymmetriska, klara glaset påminner om diamanter eller is, och toppas av en ljushållare i mässing.  Står stabilt med en vikt på 0,95 kg. Ljushållare i vacker mässing. Modern och romantisk design. 

Orrefors ljusstake Carat - Mässing, 297 mm hög

975,00 kr inkl. moms
Carat ljusstake är en av Orrefors mest välkända och älskade ljusstakar. Det asymmetriska, klara glaset påminner om gnistrande diamanter eller is, och toppas av en ljushållare i mässing.  Står stabilt med en vikt på 1,23 kg. Ljushållare i vacker mässing. Modern och romantisk design. 

Orrefors ljusstake Carat - 2-pack, mässing, 242 mm hög

1 975,00 kr inkl. moms
Carat ljusstake är en av Orrefors mest välkända och älskade ljusstakar, här i ett smidigt 2-pack. Det asymmetriska, klara glaset påminner om diamanter eller is, och toppas av en ljushållare i mässing.  Kommer i 2-pack. Står stabilt med en vikt på 1 kg. Ljushållare i vacker mässing. Modern och romantisk design. 

Orrefors ljusstake Carat - 297 mm hög

975,00 kr inkl. moms
Carat ljusstake är en av Orrefors mest välkända och älskade ljusstakar. Det asymmetriska, klara glaset påminner om gnistrande diamanter eller is, och toppas av en ljushållare i rostfritt stål. Står stabilt med en vikt på 1,23 kg. Ljushållare i rostfritt stål. Modern och romantisk design.

Orrefors ljusstake Carat - 183 mm hög

850,00 kr inkl. moms
Carat ljusstake är en av Orrefors mest välkända och älskade ljusstakar. Det asymmetriska, klara glaset påminner om gnistrande diamanter eller is, och toppas av en ljushållare i rostfritt stål.  Står stabilt med en vikt på 0,6 kg. Ljushållare i rostfritt stål. Modern och romantisk design. 

Orrefors ljuslykta Carat - Ø125 mm

350,00 kr inkl. moms
En vacker ljuslykta i massivt glas som tillhör den populära serien Carat från Orrefors. Det klara, asymmetriskt slipade glaset reflekterar ljuset och får lyktan att gnistra som en diamant eller isbit. Härlig tyngd på 1,5 kg. Modern och romantisk design.

Orrefors ljusstake Carat - 2-pack, 242 mm hög

1 975,00 kr inkl. moms
Carat ljusstake är en av Orrefors mest välkända och älskade ljusstakar, här i ett smidigt 2-pack. Det asymmetriska, klara glaset påminner om diamanter eller is, och toppas av en ljushållare i stål.  Kommer i 2-pack. Står stabilt med en vikt på 1 kg. Ljushållare i rostfritt stål. Modern och romantisk design. 

Orrefors ljuslykta Carat - Ø95 mm

225,00 kr inkl. moms
En vacker ljuslykta i massivt glas som tillhör den populära serien Carat från Orrefors. Det klara, asymmetriskt slipade glaset reflekterar ljuset och får lyktan att gnistra som en diamant eller isbit. Härlig tyngd på 0,7 kg. Modern och romantisk design.

Orrefors ljusstake Pluto

725,00 kr inkl. moms
Pluto är en minimalistisk ljusstake som finns i klarglas, grått glas och i guldbrunt glas. Den bulliga glaskroppen är munblåst och ljushållaren i rostfritt stål bildar en vacker länk mellan ljus och stake.  Munblåst i Småland. 

Väggljushållare POV

400,00 kr inkl. moms
POV är en vacker vägghängd ljushållare för värmeljus. En modern och lekfull ljusstake i pulverlackerat stål som kan hängas ensam eller tillsammans med andra för att skapa ett snyggt grafiskt mönster. Lätt och lekfull design. Lika vacker ensam som i grupp.

Väggljusstake POV

400,00 kr inkl. moms
POV är en vacker vägghängd ljusstake med en modern och lekfull design. Med sin mjuka runda form är ljusstaken fin i all sin enkelhet samtidigt som den lämnar efter sig grafiska mönster på väggen. Vacker, rundad gloria. Lätt och lekfull design. Passar för vanliga kronljus.

Ljusstake Collect

1 575,00 kr inkl. moms
Collect är en vacker och stilren ljusstake i borstad mässing som finns i flera olika storlekar att välja mellan. Ljusstaken ger en vacker detalj till rummet och passar både fint själv eller i grupp. Tre storlekar. Vacker inredningsdetalj. Smäcker och stilren design.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Konferensmöbler

  Till mötesrum och konferenslokaler har vi ett stort sortiment konferensmöbler, med allt du behöver för lyckade möten och evenemang. Här kan du hitta allt från platseffektiva konferensstolar och konferensbord, till skåp, scener och teknik för ljud och bild.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser