Pris
kr kr
Tillverkare
more... less
Filter
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Vaser

Grid view
List view
Visar 1-30 av 32 objekt
Sort by

Orrefors vas Hallon - Frostat glas

652,50 kr inkl. moms
Ord.pris 725,00 kr
Spara 72,50 kr
Hallon är en stilren vas vars bulliga form får den att påminna om ett frostat hallon. Serien Hallon är en av Orrefors mest älskade, och de olika föremålen är lika vackra var för sig som ihop med varandra.   Stabil vas i massivt glas. Kulformad yta som fångar och reflekterar ljuset.

Orrefors vas Hallon

652,50 kr inkl. moms
Ord.pris 725,00 kr
Spara 72,50 kr
Hallon är en stilren vas vars bulliga form får den att påminna om ett genomskinligt hallon. Serien Hallon är en av Orrefors mest älskade, och de olika föremålen är lika vackra var för sig som ihop.   Stabil vas i massivt glas. Kulformad yta som fångar och reflekterar ljuset.

Tulpanvas Limelight

520,00 kr inkl. moms
Limelight är en stilren tulpanvas som är särskilt utformad för att passa tulpaner. Vasen finns i två färger och i transparent glas, och har en vid krage som framhäver tulpanerna på ett vackert sätt.   Glaskrage stödjer upp och ramar in blommorna.  Massiv glasbotten ger vackra reflektioner.  Tål maskindisk.

Rosvas Limelight

600,00 kr inkl. moms
Limelight är en stilren rosvas som är särskilt utformad för att passa rosor. Vasen finns i två färger och i transparent glas, och har en vid krage som framhäver dina blommor på ett vackert sätt.   Glaskrage stödjer upp och ramar in blommorna.  Massiv glasbotten ger vackra reflektioner.  Tål maskindisk.

Vas Kappa - Grå blå, 160 mm hög

2 000,00 kr inkl. moms
Kappa är en stilig vas med bulliga former som ger den en mjuk och hemtrevlig känsla. Vasen består av återvunna glasskärvor från Kosta Glasbruk, vilket ger varje vas ett unikt utseende. Munblåst i småland.  I skiftande nyanser av grått och blått. Tillverkad i återvunnet glas. 

Vas Kappa - Grå blå, 210 mm hög

2 500,00 kr inkl. moms
Kappa är en stilig vas med bulliga former som ger den en mjuk och hemtrevlig känsla. Vasen består av återvunnet glas från Kosta Bodas glasbruk, vilket ger varje vas ett unikt och vackert utseende. Munblåst i Småland. I skiftande nyanser av grått och blått. Tillverkad i återvunnet glas.

Vas Mirage - Blå brun, 310 mm

10 000,00 kr inkl. moms
Mirage är en vacker vas från Kosta Boda, som kombinerar klarglas med färgade toner av blått och brunt. Munblåst och formad av hantverkare i Småland, blir Mirage en exklusiv detalj i hemmet.  Mjuk, rund design.  Stabil och rejäl med en vikt på 6 kg.  Lika vacker som prydnad som vas.  Munblåst av glasmästare i glashyttan i Kosta.

Vas Mirage - Tvåfärgad, 210 mm hög

5 000,00 kr inkl. moms
Mirage är en stilig vas från Kosta Boda, som blandar klarglas med färgade toner i olika utföranden. Munblåst och formad av skickliga hantverkare i Småland, blir Mirage en exklusiv detalj i hemmet. Mjuk, rund design. Stabil och rejäl med en vikt på 2,78 kg. Lika vacker som prydnad som vas. Munblåst av glasmästare i glashyttan i Kosta.

Vas Mirage - Tvåfärgad, 155 mm hög

3 200,00 kr inkl. moms
Mirage är en vacker vas från Kosta Boda, som blandar klarglas med färgade toner i olika utföranden. Munblåst och formad av skickliga hantverkare i Småland, blir Mirage en exklusiv detalj i hemmet. Mjuk, rund design. Stabil och rejäl med en vikt på 1,8 kg. Lika vacker som prydnad som vas. Munblåst av glasmästare i glashyttan i Kosta.

Vas Orchid - Lila & bärnstensfärgad

4 200,00 kr inkl. moms
Orchid är en stilig vas som blandar varma färger i lila och bärnsten med klassiskt, rent klarglas. Varje vas tillverkas för hand och får sina mjuka, familjära former i Kosta Bodas glashytta i Småland.  Mjuk, graciös design. Stabil och rejäl. Lika vacker som prydnad som vas. Munblåst av glasmästare i glashyttan i Kosta.

Vas Pagod - 255 mm hög

1 700,00 kr inkl. moms
Pagod är en stilfull vas i en lekfull design som drar blickarna till sig och för tanken tillbaka till 60-talet. Vasen finns i två färger som är lika vackra var för sig som att kombinera med varandra.  Skickligt tillverkad i flerskiktsglas. Munblåst av glasmästare på Kosta Glasbruk. Formgiven av den välkända glasdesignern Ann Nilsson.

Vas Pagod - Glas, 167 mm hög

1 600,00 kr inkl. moms
Pagod är en stilfull vas i en lekfull design som drar blickarna till sig och för tanken tillbaka till 60-talet. Vasen finns i tre mjuka färger som är lika vackra var för sig som att kombinera med varandra. Skickligt tillverkad i flerskiktsglas. Munblåst av glasmästare på Kosta Glasbruk. Formgiven av den välkända glasdesignern Ann Nilsson.

Orrefors klotvas Carat - XL, Ø305 mm

6 727,50 kr inkl. moms
Ord.pris 7 475,00 kr
Spara 747,50 kr
En exklusiv och stor klotvas som tillhör den populära serien Carat från Orrefors. Vasen har en asymmetrisk slipning som vackert fångar in och reflekterar ljuset, och får hela vasen att glimra.  Står stabilt med en vikt på 11 kg.  Modern och romantisk design.

Orrefors vas Carat - Hög slipning, 37 cm hög, Ø14 cm

6 277,50 kr inkl. moms
Ord.pris 6 975,00 kr
Spara 697,50 kr
En stor vas som tillhör den populära serien Carat, där den övre delen har en asymmetrisk slipning. Det slipade glaset påminner om diamanter som reflekterar ljuset och ger buketten en vacker inramning. Står stabilt med en vikt på 5,56 kg. Asymmetrisk slipning ger vackra reflektioner.

Orrefors vas Carat - Låg slipning, 37 cm hög, Ø14 cm

6 277,50 kr inkl. moms
Ord.pris 6 975,00 kr
Spara 697,50 kr
En stor vas som tillhör den populära serien Carat, där den nedre delen har en asymmetrisk slipning. Det slipade glaset påminner om diamanter som fångar ljuset och gör stjälkarna till ett grönt skimmer. Står stabilt med en vikt på 5,42 kg. Asymmetrisk slipning ger vackra reflektioner.

Orrefors klotvas Carat - Stor, Ø20,4 cm

1 890,00 kr inkl. moms
Ord.pris 2 100,00 kr
Spara 210,00 kr
En lyxig klotvas som tillhör den populära serien Carat från Orrefors. Vasens nedre del har en asymmetrisk slipning som vackert fångar in och reflekterar ljuset, och får hela vasen att glimra.  Står stabilt med en vikt på 2,46 kg.  Modern och romantisk design.

Orrefors vas Carat - 24 cm hög, Ø10,1 cm

2 677,50 kr inkl. moms
Ord.pris 2 975,00 kr
Spara 297,50 kr
En elegant vas i glas med kant i rostfritt stål, som tillhör den populära serien Carat från Orrefors. Glaset har ett vackert mönster som påminner om iskristaller eller diamanter och som får vasen att gnistra. Står stabilt med en vikt på 2,8 kg. Asymmetrisk slipning ger vackra reflektioner.

Orrefors klotvas Carat - Liten, Ø13 cm

990,00 kr inkl. moms
Ord.pris 1 100,00 kr
Spara 110,00 kr
En lyxig klotvas som tillhör den populära serien Carat från Orrefors. Vasens nedre del har en asymmetrisk slipning som vackert fångar in och reflekterar ljuset, och får hela vasen att glimra.  Står stabilt med en vikt på 0,94 kg.  Modern och romantisk design.

Orrefors vas Squeeze - Hög

1 327,50 kr inkl. moms
Ord.pris 1 475,00 kr
Spara 147,50 kr
Squeeze är en elegant vas vars graciösa former går att få i klarglas eller i blåfärgat glas. Det klämda utseendet gör att Squeeze ser olika ut från olika vinklar, vilket tillför en dynamisk känsla.  Vinnare av utmärkelsen Utmärkt Svensk Form. Står stabilt med en vikt på 3,2 kg.

Orrefors vas Squeeze - Låg

877,50 kr inkl. moms
Ord.pris 975,00 kr
Spara 97,50 kr
Squeeze är en elegant vas vars graciösa former går att få i klarglas eller i blåfärgat glas. Det klämda utseendet gör att Squeeze ser olika ut från olika vinklar, vilket tillför en dynamisk känsla.  Vinnare av utmärkelsen Utmärkt Svensk Form. Står stabilt med en vikt på 1,6 kg.

Orrefors vas Bloom - Glas och metall

1 102,50 kr inkl. moms
Ord.pris 1 225,00 kr
Spara 122,50 kr
Med Bloom från Orrefors får du både en stilren vas och en skulptural prydnad. Vasen blandar glas och metall i en vacker installation som gör sig lika bra tom som med färgrika blommor eller en murgröna.  Stabil vas på 1,9 kg. Vacker som vas och som inredningsdetalj.

Orrefors vas Pluto - med detaljer i äkta platina

2 002,50 kr inkl. moms
Ord.pris 2 225,00 kr
Spara 222,50 kr
Pluto är en exklusiv vas i munblåst transparent eller färgat glas, vars hals är penslad med äkta platina. Vasen har en generös volym som gör den till ett naturligt blickfång och en vacker prydnad i hemmet. Munblåst i Småland. Med äkta platina som bränts in i glaset.

Vas Echasse

18 000,00 kr inkl. moms
Echasse är en vacker rundbottnad vas som tack vare de nätta benen i mässing får ett svävande uttryck. Den lekfulla, moderna och minimalistiska designen gör vasen till ett snyggt inslag i alla hem. Tillverkad i munblåst glas. Smäckra ben i mässing. Vacker, droppliknande form.

Vas Splash - White Dot

550,00 kr inkl. moms
Ord.pris 825,00 kr
Spara 275,00 kr
Splash White Dot är en handtillverkad vas med mjuka former och ett vitt mönster med inslag av färg. Den är både fin i sig själv eller tillsammans med en blombukett, och passar in i många olika miljöer. Vacker inredningsdetalj. Handtillverkad med speciell glasblåsteknik.

Vas Splash - Lemon Swirl

425,00 kr inkl. moms
Ord.pris 600,00 kr
Spara 175,00 kr
Splash Lemon är en handtillverkad vas med mjuka former och ett vackert virvlat mönster. Den är både fin i sig själv eller tillsammans med en blombukett, och passar in i många olika miljöer. Vacker inredningsdetalj. Handtillverkad med speciell glasblåsteknik.

Vas Anna

1 000,00 kr inkl. moms
Vas Anna är en elegant inredningsdetalj med en matt vit yta, en organisk form och vackra linjer som gör vasen ännu mer levande. Den passar både fint helt själv eller ihop med blommor och kvistar. Vacker och unik form. Matt struktur. Två storlekar att välja mellan.

Vas Collect Crafted SC66

575,00 kr inkl. moms
Collect SC66 är en liten och låg vas som bland annat kan ge dukningen eller soffbordet ett vackert uttryck. Den organiska mjuka formen tillsammans med den skarpa kanten ger en kontrastfull effekt.  Munblåst vas i färgat glas. Låg höjd. Vacker färg och form.

Vas Collect Crafted SC68

975,00 kr inkl. moms
Collect SC68 är en vacker vas i glas med en ljusrosa färg som livar upp miljön runtomkring var den än placeras. Den organiska formen tillsammans med den skarpa kanten ger en fin kontrastfull effekt.  Munblåst vas i färgat glas. Vacker färg och form.

Vas Kink

2 025,00 kr inkl. moms
Kink är en harmonisk och stilfull vas som tack vare de två öppningarna får ett lekfullt och skulpturellt uttryck. Den moderna och minimalistiska designen gör den till en läcker inredningsdetalj i alla hem. Stilig och lekfull design. Slitstark glaserad insida. Lika vacker med som utan blommor i.

Vas Step

600,00 kr inkl. moms
Step är en vacker vas i gjutet glas med asymmetriska former som får den att se olika ut från alla håll. Vasen är uppbyggd i horisontella lager som lämnats synliga som en del av designen.  Ojämn form ger organisk känsla. Lika vacker som prydnad som vas. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft