Bordslampa Gräshoppa

 • Ny

Gräshoppa Bordslampa är en elegant lampa som står lika bra på skrivbordet som på sidobordet eller i fönstret. Den djupa skärmen ger dig ett samlat, bländfritt ljus och går även att rotera runt sin egen axel, vilket låter dig rikta ljuset dit du vill.

 • Roterbar lampskärm.
 • Djup skärm ger bländfritt ljus.
 • Smäckert stativ i mässing.
 • Utrustad med guldfärgad textilkabel (2,5 m).
4 495,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
White Semi Matt
Anthracite Grey
Dusty Blue
White Semi Matt
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Gräshoppa Bordslampa är en elegant lampa som står lika bra på skrivbordet som på sidobordet eller i fönstret. Den djupa skärmen ger dig ett samlat, bländfritt ljus och går även att rotera runt sin egen axel, vilket låter dig rikta ljuset dit du vill.

 • Roterbar lampskärm.
 • Djup skärm ger bländfritt ljus.
 • Smäckert stativ i mässing.
 • Utrustad med guldfärgad textilkabel (2,5 m).

Stilig design med exklusiv känsla

Gräshoppa har en stilig design där stativet har en graciös böjning och den djupa skärmen finns i fyra sobra färger. Det smäckra mässingsstativet ger lampan en exklusiv känsla som gör den till en iögonfallande detalj i hemmet eller på kontoret.

Roterbar lampskärm låter dig rikta ljuset

Skärmen går att rotera runt sin egen axel vilket låter dig rikta ljuset vid exempelvis läsning eller arbete. Tack vare skärmens djupa form ger lampan ett koncentrerat ljus med minimal bländningseffekt. 

Rekommenderade ljuskällor:

 • LED 4-5 W, 470 lm (endast dimbara versioner fungerar).
 • Glödlampor 470 lm – 40W incandescent, 30W halogen.
 • För bästa resultat, använd en frostad lampa med CRI över 90.

Produktdetaljer

Artikelnummer 10012218
Varumärke Gubi
Höjd 41 cm
Material Pulverlackerat aluminium, Stål
Diameter lampskärm 14 cm
Sockel E14
Ljuskälla ingår Nej
Sladdlängd 2,3 m
Diameter bas 15 cm
Formgivare Greta M. Grossman

Varumärke Gubi

Gubi

Gubi är ett välkänt danskt designhus som grundades år 1967 och har sitt huvudkontor i Köpenhamn. Gubis möbler, lampor och inredningsdetaljer präglas alltid av ett elegant och vågat uttryck. Gubi väcker bortglömda designikoner till liv, samtidigt som de skapar framtidens klassiker.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft