TOPSELLER
Mano

Bordslampa Mano

 • På rea!
 • -250,00 kr

Mano är en hög bordslampa med en dekorativ hand på basen som ser ut att hålla uppe lampans djupa skärm. En elegant lampa som är lika eftersökt idag som den var vid sin skapelse år 1932.

 • Går att dimra.
 • Sladd med dimmer medföljer. 
 • Skärm som släpper igenom ett dovt, behagligt sken. 
5 975,00 kr inkl. moms
Ord.pris 6 225,00 kr /
Spara 250,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-7 veckor
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Mano är en hög bordslampa med en dekorativ hand på basen som ser ut att hålla uppe lampans djupa skärm. En elegant lampa som är lika eftersökt idag som den var vid sin skapelse år 1932.

 • Går att dimra.
 • Sladd med dimmer medföljer. 
 • Skärm som släpper igenom ett dovt, behagligt sken. 

Djup skärm som ger ett dovt sken

Mano har en djup skärm i svart tyg med en insida av vit PVC. Förutom att rikta ljuset nedåt släpper skärmen även igenom lite av ljuset vilket resulterar i ett dovt och behagligt sken.

Flera olika material

Både lampans fot och den dekorativa handen består av en blandning av resin och marmorpulver. Lampans rektangulära stativ består istället av svartmålad metall. 

Produktdetaljer

Varumärke FontanaArte
Höjd 70 cm
Diameter 46 cm
Material Marmorpulver, Metall, Tyg
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Nej
Formgivare Petro Chiesa
FontanaArte

FontanaArte är ett italienskt varumärke som föddes 1932 ur det välrenommerade företaget Luigi Fontana & C. De arbetar med designers från flera olika länder för att ta fram stilrena och funktionella möbler, lampor och accessoarer. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft