Bordslampa Owalo 7020

Owalo 7020 är en trevlig bordslampa vars skärm består av tunna trälameller i björk. Tack vare den smäckra utformningen får lampan enkelt plats på ett sängbord, ett sidobord eller på en fönsterbräda.  

  • PEFC-certifierat björkträ.
  • Luftig design. 
  • Integrerad LED-belysning med varmvitt sken.
  • Tillverkad för hand i Finland.
  • 3 m plastsladd utrustad med strömbrytare medföljer.
8 075,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-4 veckor
Björk
Vit
Svart
Valnöt
Björk
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Owalo 7020 är en trevlig bordslampa vars skärm består av tunna trälameller i björk. Tack vare den smäckra utformningen får lampan enkelt plats på ett sängbord, ett sidobord eller på en fönsterbräda.  

  • PEFC-certifierat björkträ.
  • Luftig design. 
  • Integrerad LED-belysning med varmvitt sken.
  • Tillverkad för hand i Finland.
  • 3 m plastsladd utrustad med strömbrytare medföljer.

Luftig skärm i flera utföranden

Owalo 7020 har en vacker skärm som består av tunna, formpressade lameller av PEFC-certifierat björkträ. Skärmen går att beställa i ren björk eller med vit alternativt svart laminat, samt med valnötsfaner.

Produktdetaljer

Artikelnummer 7020KO
Varumärke Secto DESIGN
Höjd 50 cm
Material Björk
Ljuskälla 7 W LED
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Ja
Lumens 630 lm
Färg Vit
Ljustemperatur 2850K
Formgivare Seppo Koho
Secto DESIGN

Secto Design är ett finskt varumärke som designar lampor i björk. Deras luftiga design har tagit världen med storm och säljs nu i över 70 olika länder. Alla deras lampor tillverkas av begåvade hantverkare i deras fabrik i Heinola, Finland.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft