Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Bordslampa Torso

 • -10,00 kr

Torso är en tidlös bordslampa med skulptural bas i svart eller vitt stengods samt skärm i vitt linne. En klassisk bordslampa med moderna funktioner som låter dig justera ljuset via touchdimmer.

 • Dimbar i tre steg.
 • Smidig touch dimmer i mässing högst upp på skärmen.
 • Stilig linneskärm tillverkad för hand.
3 685,00 kr
3 695,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Sand / Off White (H: 37 cm)
Sand / Off White (H: 37 cm)
Black / Off White (H: 57 cm)
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Torso är en tidlös bordslampa med skulptural bas i svart eller vitt stengods samt skärm i vitt linne. En klassisk bordslampa med moderna funktioner som låter dig justera ljuset via touchdimmer.

 • Dimbar i tre steg.
 • Smidig touch dimmer i mässing högst upp på skärmen.
 • Stilig linneskärm tillverkad för hand.

Dimras smidigt med beröring

Med sin stabila bas och vida linneskärm har Torso ett klassiskt utseende som gör att den passar in i de flesta miljöer. Välj din lampa med en hög, svart bas eller en låg vit bas, eller kombinera de två lamporna för ett extra snyggt resultat.

Dimras i tre steg

Högst upp på skärmen sitter en stilig touchdimmer i mässing som låter dig dimra ljuset via en lätt beröring. Tack vare dimmern kan ljuset ställas in på tre nivåer – från mjuk mysbelysning till full ljusstyrka. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 1280659
Varumärke Menu
Höjd 36,5 / 57 cm
Diameter 35 cm
Material Keramik, stål, solid mässing, linne, PC och ABS
Sockel E14 (H: 37 cm) / E27 (H: 57 cm)
IP-klass IP20
Sladdlängd 2 m
Ljuskälla ingår Ja
Dimbar Ja
Ljustemperatur 2700K
Formgivare Krøyer-Sætter-Lassen

Varumärke Menu

Menu

Menu filosofi är enkel. De vill göra världen bättre, mindre komplicerat, lite trevligare att vakna till. Samarbeta med super-begåvade designers, de gör föremål för att vara sköna nu och för evigt. Menu arbetar med några av de mest spännande och drivna kreativa individerna från världens arkitektur och design för att producera design av hög kvalitet med ett skarpt skandinaviskt utseende. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft