Svängda hörnskrivbord är platseffektiva och ger individuella kontorsplatser med gott om utrymme. Ett höj- och sänkbart hörnskrivbord erbjuder därutöver flexibilitet och en ergonomisk arbetsstation som kan användas av flera anställda.

3 fördelar med hörnskrivbord

  1. Ger gott om arbetsutrymme med lätt åtkomst från mitten
  2. Skapar en individuell arbetsplats med naturlig rumsavdelare
  3. Kan monteras som höger- eller vänsterställt för flexibilitet

3 fördelar med höj- och sänkbart hörnskrivbord

  1. Att variera mellan sittande och stående arbete ger bättre hållning
  2. Det ger även ökad blodcirkulation och mindre belastning
  3. Skrivbordet kan ställas in specifikt för olika personer på kontoret

Premium hörnskrivbord i olika utföranden

Våra höj- och sänkbara hörnskrivbord finns i flera olika prisklasser, färgkombinationer och mått. Alla Premium-modeller av våra skrivbord är höj- och sänkbara med tre tystgående motorer och kan justeras för personer som är mellan 130–210 cm långa. Här är tre av våra mest populära varianter av höj- och sänkbara hörnskrivbord.

1. Premium hörnskrivbord med svart stativ och bordsskiva i ek

Ett höj- och sänkbart hörnskrivbord med stilren ekskiva för ett elegant och något mer exklusivt utseende. Välj mellan höger- eller vänsterställt, och varianter från 160x200 till 200x200 cm. Läs mer och beställ här.

2. Premium hörnskrivbord med vitt stativ och bordsskiva i valnöt

Med vitt stativ och en mörk skiva i valnöt får du ett diskret hörnskrivbord som ändå tillför ett exklusivt utseende på vilket kontor som helst. Kan monteras åt höger eller vänster och erbjuds i 160-, 180- och 200x200 cm. Läs mer och beställ här.

3. Premium hörnskrivbord med svart stativ och vit bordsskiva

En klassisk färgkombination för en ljus arbetsyta med kontrasterande stativ i svart. För ljusa kontor med klassiskt enkel inredning. Finns tillgängligt i 160x200, 180x200 och 200x200 cm, och kan monteras höger- eller vänsterställt. Läs mer och beställ här.

Om du vill ha hjälp att välja rätt hörnskrivbord eller andra tips och råd, kontakta oss för mer information.

home-seo.jpg

Hos DPJ hittar du kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar inredning till såväl små som stora företagsprojekt, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell inredning för alla kontorsmiljöer alltid med minst 5 års garanti.

I vår online butik hittar du ett urval av den vanligaste inredningen för kontor. – Söker du ett speciellt varumärke eller en annan färg eller material, ber vi dig att kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ är både en fysisk butik i Stockholm city och en webbutik för kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensteknik och all annan inredning som du behöver för på ditt jobb.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser