Quiltade Dynor till Palissade utemöbler

Bekväm, quiltad dyna som passar till soffor, stolar och bänkar i serien Palissade. Den eleganta dynan finns i tre diskreta färger och kommer i ett material som är både vatten- och fläckavvisande.

 • Tillverkad i tyg som tål väta.
 • Fästs enkelt med snöre och kardborrband. 
 • Undersida i antiglid-material. 
775,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
Anthracite
Sky Grey
Olive
Anthracite
Quiltad Dyna till Lounge Chair High: W49,5 x L139
Quiltad Dyna till Dining Bench: W104,5 x L107,5
Quiltad Dyna till Dining Arm Chair: W44,5 x L103,5
Quiltad Dyna till Lounge Chair Low: W49,5 x L117
Quiltad Dyna till Lounge Chair High: W49,5 x L139
Quiltad Dyna till Lounge Sofa: W115,5 x L124
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Bekväm, quiltad dyna som passar till soffor, stolar och bänkar i serien Palissade. Den eleganta dynan finns i tre diskreta färger och kommer i ett material som är både vatten- och fläckavvisande.

 • Tillverkad i tyg som tål väta.
 • Fästs enkelt med snöre och kardborrband. 
 • Undersida i antiglid-material. 

Tyg som tål väta

Dynan är tillverkad i teflonbehandlat tyg som är vattenavvisande och resistent mot fläckar. Tack vare detta behöver du exempelvis inte oroa dig för dåligt väder, utan kan låta klädseln sitta kvar även om du inte är hemma under dagen.  

Ligger stadigt på plats med kardborrband och antiglid

Dynan kommer utrustad med snören i ena änden och kardborreband i den andra, vilket gör den väldigt lätt att fästa runt stolen, bänken eller soffan. Klädselns undersida är även utrustad med antiglidtyg som gör att dynan ligger stadigt på plats.

Mixa och matcha färger

Kombinera gärna dina möbler ur Palissade-serien med varandra och välj själv hur du vill mixa och matcha färgerna på ditt möblemang. Precis som den övriga serien kommer dynan i tre diskreta men vackra färger.

Mått på dynor:

 • Dyna till Dining arm chair: W44,5 x L103,5
 • Dyna till Dining bench: W104,5 x L107,5
 • Dyna till Lounge chair low: W49,5 x L117
 • Dyna till Lounge chair high: W49,5 x L139
 • Dyna till Lounge sofa: W115,5 x L124

Övrig information:

 • Skydda dynan från direkt solljus när den ej är i bruk.
 • Dynans färg kan blekna om den utsätts för direkt solljus under långa perioder.
 • Bör förvaras torrt. 
 • Trots sina vattenavvisande egenskaper bör dynan ej ligga ute över natten eller vid ihållande dåligt väder.  

Produktdetaljer

Artikelnummer 812096-200
Varumärke HAY
Höjd 1 cm
Material 100 % olefin och polyuretanskum
Formgivare Ronan & Erwan Bouroullec
HAY

HAY grundades 2002 och inom ett år lanserade företaget sin första möbelkollektion på den internationella möbelmässan IMM i Köln. Detta markerade början av den internationella ambitionen som HAY har drivit under det senaste decenniet: att skapa hållbara kvalitetsmöbler till rimliga priser, för att så många som möjligt ska kunna njuta av utmärkt design.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft