Vårt bästa pris
Fåtölj Fried Egg

Fåtölj Fried Egg

  • -6 241,00 kr

Fried Egg av Hans Olsen är en lekfull fåtölj vars plana armstöd låter dig slänga upp benen för optimal avslappning. En lockande fåtölj som även passar bra på kontoret eller i hemmet.

  • Skönt stoppad sittkudde.
  • Eleganta ben i massiv teak.
  • Dansk design från 1956.
Bra deal!
35 359,00 kr
Rek. pris: 41 600,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 2-3 veckor
Nedan kan du välja varianter som finns i lager
Canvas 134 (Kvadrat) - Grey melange
Hero 991 (Kvadrat) - Petrol
Hero 551 (Kvadrat) - Apple red
Canvas 424 (Kvadrat) - Dark ochre
Canvas 614 (Kvadrat) - Pale rose
Hero 481 (Kvadrat) - Caramel
Hero 551, Canvas 614 (Kvadrat) - Apple red, Pale rose
Canvas 424, Canvas 614 (Kvadrat) - Dark ochre, Pale rose
Hero 991 (Kvadrat), Ritz 6381 (Nevotex) - Petrol, Forest green
Canvas 614, Canvas 424 (Kvadrat) - Pale rose, Dark ochre
Sheepskin, moonlight - White
Sheepskin, Scandinavian grey
Sheepskin patchwork - Mix
Canvas 134 (Kvadrat) - Grey melange
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Fried Egg av Hans Olsen är en lekfull fåtölj vars plana armstöd låter dig slänga upp benen för optimal avslappning. En lockande fåtölj som även passar bra på kontoret eller i hemmet.

  • Skönt stoppad sittkudde.
  • Eleganta ben i massiv teak.
  • Dansk design från 1956.

Formad för dekadenta dagar

Fried Egg har en trevlig form som inbjuder dig att slänga upp benen över det plana armstödet för att sedan luta dig tillbaka och slappna av. Den mjuka sittkudden säkerställer att du alltid sitter bekvämt – på kontoret, i loungen, i hemmet – eller varhelst du känner dig lite extra dekadent.

En design som vill synas

Fåtöljen finns att välja i tyg som finns i flera färger – allt från en sober grå till en lekfull, äppelröd nyans – samt gosigt fårskinn i flera utföranden. Fried Egg passar därför in i de flesta hem- och kontorsmiljöer där den blir ett designelement som definitivt drar blickarna till sig.

Om formgivaren – Hans Olsen

Hans Olsen (1919-1992) formgav möbler med en tydlig personlighet. Hans namn är starkt kopplat till 50-talets Danmark då han satte sin egen prägel på samtidens modernistiska riktning. Flera av hans ikoniska möbler har blivit samlarobjekt som säljs till höga bud på nationella som internationella auktioner.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft