info Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
IC Lights Floor 2 Mässing

Golvlampa IC Lights Floor 2

IC Lights Floor 2 är en hög golvlampa med ett smäckert stativ samt globformad skärm i opalt glas. Ljusgloben sprider lampans sken i alla riktningar och ger omgivningen ett vackert, mjukt ljus.

 • Ger ett mjukt, allmänt ljus.
 • I vackert, handblåst glas.
 • Generös höjd på 185 cm.
 • Går att dimra steglöst.
 • Svart kabel utrustad med dimmer medföljer.
11 475,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
stock Leveranstid: 3-4 veckor
Krom
Krom
Mässing
Sänk
Öka
tag
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
truck
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
award
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
star
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

IC Lights Floor 2 är en hög golvlampa med ett smäckert stativ samt globformad skärm i opalt glas. Ljusgloben sprider lampans sken i alla riktningar och ger omgivningen ett vackert, mjukt ljus.

 • Ger ett mjukt, allmänt ljus.
 • I vackert, handblåst glas.
 • Generös höjd på 185 cm.
 • Går att dimra steglöst.
 • Svart kabel utrustad med dimmer medföljer.

Stilren lampa med glob i opalt glas

IC Lights Floor 2 från Flos är en stilren golvlampa vars glob i handblåst glas vilar på ett smäckert stativ i borstad mässing eller kromat stål. Det opala glaset ger lampan ett mjukt sken och den runda utformningen låter ljuset sprida sig åt alla håll. 

Utrustad med dimmer

Golvlampan kommer med en svart strömkabel utrustad med en steglös dimmer. Tack vare detta kan du enkelt justera lampans ljus för att få till den atmosfär som passar i rummet. 

Generös höjd på 185 centimeter

IC Lights F2 har en generös höjd på 185,2 centimeter, vilket gör lampan perfekt för att skapa en allmän belysning i rummet. Använd golvlampan för att sprida ljus i en mörk korridor, eller som ett alternativ till taklampan i vardagsrummet eller loungen.

IC Lights – en smakfull serie lampor

IC Lights är en uppskattad serie lampor från Flos, formgiven av Michael Anastassiades år 2014. Inspirationen hämtade Michael från jonglörens unika balansakt, och i serien hittar du golv-, bords-, pendel- och vägglampor.

Produktdetaljer

Artikelnummer F3174057
Varumärke Flos
Höjd 185,2 cm
Diameter 30 cm
Vikt 10 kg
Material Opalglas, Stål
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Nej
Formgivare Michael Anastassiades

Varumärke Flos

Flos

För oss är ljus ämnet för att uttrycka nya idéer och belysa outforskade känslor. Vi skriver framtiden, läser vårt förflutna och uttrycker detta i en kontinuitet av positiva utmaningar och modiga val som format vår image och identitet.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft