Konferensbord ARKI Table Vit
Konferensbord ARKI Table
Konferensbord ARKI Table Vit

Konferensbord ARKI Table

 • Ny

Konferensbord Arki-Table från Pedrali har en ren och strikt design med A-formade ben samt bordsskiva i tålig laminat. Bordsskivan går att få med håltagning för snygg kabelhantering på kontoret.

 • Snygga A-formade metallben.
 • Slitstark skiva i laminat.
 • Minimalistisk design med intressanta detaljer.
 • Håltagning tillgänglig för de större bordsskivorna.
25 450,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Vit
Vit
Svart
2000x1000
2000x1000
2400x1000
2400x1200
3000x1000
3000x1200
3600x1200
Nej
Nej
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Konferensbord Arki-Table från Pedrali har en ren och strikt design med A-formade ben samt bordsskiva i tålig laminat. Bordsskivan går att få med håltagning för snygg kabelhantering på kontoret.

 • Snygga A-formade metallben.
 • Slitstark skiva i laminat.
 • Minimalistisk design med intressanta detaljer.
 • Håltagning tillgänglig för de större bordsskivorna.

Stiligt bord med intressant design

Med Arki får du ett stiligt bord som passar lika bra i matsalen, som i konferensrummet. Bordet har en intressant design med A-formade ben samt skiva med snedställd ram som gör bordet lockande att titta närmare på.

Bordsskiva med slitstark laminat

Bordsskivan är belagd med en 6 millimeter tjock skiva slitstark laminat. Den svarta bordsskivan är extra tålig då den består av Fenix laminat som kräver minimalt med underhåll, är reptåligt och resistent mot fingeravtryck.

Håltagning för snygg kabelhantering

De större bordsskivorna går att beställa med kabelutlopp, vilket gör det enkelt att hålla bordet fritt från hängande sladdar. På detta sätt håller du bordet prydligt samtidigt som konferensrummet upplevs städat och välorganiserat. 

Håltagning 1000x42 mm tillgänglig för följande bordsskivor:

 • 2400x1200
 • 3000x1200
 • 3600x1200.

Produktdetaljer

Artikelnummer ARK200X100-CFC_BI-BI100-BI100
Varumärke Pedrali
Bredd 100 / 120 cm
Längd 200 / 240 / 300 / 360 cm
Material Aluminium, laminat
Garanti 5 år

Varumärke Pedrali

Pedrali

Sedan 1963, erfarenhet och framtid

Pedrali är ett italienskt företag som producerar moderna möbler för offentliga utrymmen, kontor och bostäder.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft