Mötesbord / barbord Arki-Table - H107 cm

  • Ny

Arki-Table H107 är ett högt mötesbord i fin design med A-formade stålben och tålig laminatskiva. Perfekt som barbord i hemmet eller som högt konferensbord på det aktiva kontoret. 

  • Utmärkt för stående möten.
  • Snygga A-formade metallben.
  • Passar stolar över 75 cm sitthöjd.
21 825,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
BI100-CFCBI
BI100 - COM1952
BI100 - COM4529
Nero-FNP0720
BE200-234
BI100-CFCBI
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Arki-Table H107 är ett högt mötesbord i fin design med A-formade stålben och tålig laminatskiva. Perfekt som barbord i hemmet eller som högt konferensbord på det aktiva kontoret. 

  • Utmärkt för stående möten.
  • Snygga A-formade metallben.
  • Passar stolar över 75 cm sitthöjd.

Elegant bord med intressant design

Med Arki får du ett stiligt bord som passar lika bra som barbord i matsalen, som mötesbord på kontoret. Bordet har en intressant design med A-formade ben samt skiva med snedställd ram som gör bordet lockande att titta närmare på.

Bordsskiva med slitstark laminat

Bordsskivan är belagd med en 6 millimeter tjock skiva slitstark laminat. Den svarta bordsskivan är extra tålig då den består av Fenix laminat som kräver minimalt med underhåll, är reptåligt och resistent mot fingeravtryck.

Utmärkt ståbord

Arki-Table är ett utmärkt projektbord eller mötesbord för aktiva kontor där man gärna arbetar ståendes. Bordets höjd på 107 centimeter gör det även utmärkt som barbord då det passar barstolar med en sitthöjd på 75 centimeter.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft