Konferensstol Noor 6070S - Vitt fotkryss, klädd sits

RBM Noor är en vacker kollektion av matsals- och konferensstolar, med mjuka former och starkt miljötänk. Denna version har en praktisk design med snurrstativ i aluminium, samt klädd sits.

  • Justerbar sitthöjd.
  • Skalsäte i slitstark och lättrengörlig polypropylen.
  • Sits klädd i tyg.
  • Femstjärnigt, vitt snurrstativ med hjul.
  • Testad enligt EN 16139, GS, BIFMA (USA) och Möbelfakta.
3 600,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-4 veckor
Skal Straw med Tyg Patina Lustre Pat16
Misty Grey (ljusgrå) med tyg EXR094
Skal Straw med Tyg Patina Lustre Pat16
Skal Coral med tyg Select 63102
Skal Tealblue med tyg Nexus 008
Skal Sea Green med tyg Nexus 010
Skal Poppy Med Tyg Xtreme 079
Skal Forest med tyg Capture 6501
Skal Clay med tyg Capture 4601
Skal Rose med Tyg Patina Bloomed PAT15
Skal Sky med Tyg Patina Weathered PAT01
Skal Vanilla med Tyg Xtreme YS094
Skal Graphite med Tyg Xtreme YS009
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

RBM Noor är en vacker kollektion av matsals- och konferensstolar, med mjuka former och starkt miljötänk. Denna version har en praktisk design med snurrstativ i aluminium, samt klädd sits.

  • Justerbar sitthöjd.
  • Skalsäte i slitstark och lättrengörlig polypropylen.
  • Sits klädd i tyg.
  • Femstjärnigt, vitt snurrstativ med hjul.
  • Testad enligt EN 16139, GS, BIFMA (USA) och Möbelfakta.

Prisvärd stol som finns i flera färger

Noor 6070S är en prisvärd och elegant konferensstol som även gör sig bra som enklare skrivbordsstol på hemmakontoret. Eftersom stolens säte finns i flera olika färger, kan du enkelt hitta en stol som passar din inredning och din personliga smak. 

Praktiskt snurrstativ och klädd sits

Konferensstolen är utrustad med ett praktiskt snurrstativ och ett lättstädat plastsäte med klädd sits. Tack vare detta är Noor en utmärkt stol vid bland annat långa konferensbord och matbord, där du vill sitta bekvämt och lätt kunna se alla runt bordet. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 6070S
Varumärke RBM
Bredd 665 mm
Höjd 727-857 mm
Sitthöjd 355-490 mm
Vikt 8 KG
Höjd på ryggstöd 357 mm
RBM

Med rötterna djupt förankrade i dansk designtradition, erbjuder RBM riktigt bra kontorsmöbler med genomgående hög kvalitet i allt från material, formgivning och tillverkning.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft