Vårt bästa pris

Konferensstol - Ergo 338

 • −40%
 • Ny

Ergo 338 är en nätt konferensstol med en bas i vit polypropylen och fiberglas. Rygg och sits är klädd och 5 kryss-stativet gör stolen väldigt stadig. 338 passar utmärkt till konferensbordet eller för det öppna kontorslandskapet.

 • 5 kryss stativ med hjul.
 • T-formade vita armstöd.
 • Höj och sänkbar.
 • Stilren och enkel design. 
 • Stoppat ryggstöd och sits.
Bra deal!
2 910,00 kr
Rek. pris: 4 850,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Röd
Röd
Blå
Mörkgrå
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Ergo 338 är en nätt konferensstol med en bas i vit polypropylen och fiberglas. Rygg och sits är klädd och 5 kryss-stativet gör stolen väldigt stadig. 338 passar utmärkt till konferensbordet eller för det öppna kontorslandskapet.

 • 5 kryss stativ med hjul.
 • T-formade vita armstöd.
 • Höj och sänkbar.
 • Stilren och enkel design. 
 • Stoppat ryggstöd och sits.

Enkel design i olika utföranden

Stolen är enkel och passar utmärkt för det öppna kontorslandskapet. Välj den röda eller blå varianten för ett gladare och piggare uttryck, eller välj den grå varianten för att uppnå en neddämpad känsla. Stolen kommer med fem hjul, ett snurrstativ i stål vilket ger dig en stadig stol som passar lika bra vid skrivbordet som vid konferensbordet.

Få en traditionell look med ett ergonomiskt tänk

338 är en snygg kontorsstol som påminner om en traditionell skrivbordsstol, men som har samma ergonomiska egenskaper som en modern kontorsstol. Stolen finns i flera fina färger och den nätta designen gör den perfekt för alla kontor som önskar en luftig känsla. 

Perfekt för hemmet eller kontorets konferensrum

Med sin smäckra design och sina enkla funktioner är 338 en perfekt kontorsstol för hemmet eller konferensrummet. Den bekväma stolen passar in i de flesta miljöer och blir ett elegant inslag i rummet – var du än placerar den. Ryggstödets huvudram är ansluten med ett spänne vilket bidrar till en ovanligt lätt stolsvikt. 

Produktdetaljer

Artikelnummer OC-338-WH-RED
Varumärke Direkt Interiör
Höjd 82–92 cm
Bredd 64 cm
Djup 55 cm
Sitthöjd 42–53 cm
Sittdjup 41 cm
Armstödshöjd 60,5 cm
Bredd på ryggstöd 43,5 cm
Bredd mellan armstöd 48,5 cm

Varumärke Direkt Interiör

Direkt Interiör

Direkt Interiör’s produkter har funnits på den skandinaviska marknaden sedan 2008 och kännetecknas av funktionalitet med kvalitet. Genom ett fokuserat produktsortiment och balanserad prissättning erbjuder vi ett förstaklassalternativ till komfortabel nivå.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft