Vårt bästa pris

Sjuan karmsnurrstol, Essential leather svart (Serie 7) – 3217

 • −27%

Sjuans snurrkarmstol med höj- och sänkbart snurrstativ, hjul och stoppade armstöd är helklädd i svart läder och passar utmärkt som konferensstol eller i ditt hemmakontor.

 • Fasta armstöd.
 • Utformad i svart läder.
 • Stoppad med PUR-skum.
 • Kärna av nio lager träfanér.
 • Förkromat snurrstativ med hjul.
Bra deal!
14 446,70 kr
Rek. pris: 19 790,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Sjuans snurrkarmstol med höj- och sänkbart snurrstativ, hjul och stoppade armstöd är helklädd i svart läder och passar utmärkt som konferensstol eller i ditt hemmakontor.

 • Fasta armstöd.
 • Utformad i svart läder.
 • Stoppad med PUR-skum.
 • Kärna av nio lager träfanér.
 • Förkromat snurrstativ med hjul.

Stoppad med PUR och helklädd i läder

Denna konferensstol har en skön stoppning av polyuretanskum (PUR) och en elegant helklädsel i svart läder. Tack vare detta sitter du med god komfort, även under det långa mötet som drar ut lite på tiden.

Höjbar sits och snurrstativ

Sjuan karmsnurrstol i svart läder kommer med fem hjul, ett snurrstativ i förkromat stål och en höj- och sänkbar sits. De ihoplimmade skivorna får sedan sin välkända 7-form genom formpressning i ett enda stycke. Detta ger dig en flexibel stol som passar utmärkt vid ditt hemmakontor.

Bästsäljande klassiker i PEFC-certifierat trä

Stolens säte består av skivad faner av PEFC-certifierat trä. Certifikatet innebär att träden kommer från skogar som omfattas av sociala, ekologiska och etiska standarder. Alla stolar i Serie 7™ är gjorda av formpressad faner och går att beställa med olika ytbehandlingar.

En slit- och stilstark stol

Arne Jacobsens Sjuan stol är en ikon i modern möbelhistoria. Stolens unika form är tidlös och visar en tydlig karaktär, utan att övermanna ögat. Den har ett starkt och tåligt säte skapad av en laminat som består av nio lager faner. Mycket möjligt att detta är orsaken till att Sjuan blivit Fritz Hansens mest sålda stol genom tiderna! 

Om formgivaren – Arne Jacobsen

Arne Jacobsen var en dansk arkitekt och formgivare, född i Köpenhamn 1902. Med sin banbrytande och kompromisslöst modernistiska tankesätt tog Arne hela designvärlden med storm. Efter att 1927 tagit examen från Konsthögskolan i Köpenhamn och haft sitt stora genombrott etablerade han sitt eget kontor i Hällerup, vilket blev startsträckan för vad som väntade. Utöver alla möbler Arne formgav under sitt liv är han idag erkänd för sina byggnader, lampor, klockor, bestick, tyger och tapeter. Arnes designspråk har blivit legendariskt i branschen tack vare citat som "så tunt som möjligt och aldrig i mitten" och "idag ska vi göra ett lågt och runt projekt" – Arne Jacobsen.

Produktdetaljer

Artikelnummer 3217-CH-ESleather-BL
Varumärke Fritz Hansen
Höjd 78-90 cm
Bredd 61 cm
Djup 52 cm
Sitthöjd 44-56 cm
Armstödshöjd 66-67 cm
Garanti 5 år
Formgivare Arne Jacobsen

Varumärke Fritz Hansen

Fritz Hansen

Republic of Fritz Hansen är ett exklusivt, internationellt designvarumärke, vars tidlösa samling enat världsberömda, klassiska och moderna möbler, lampor och accessoarer.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft