Vårt bästa pris

Blomlåda Pidestall Planter

 • -95,00 kr

Pidestall Planter är en modern blomlåda som finns i tre storlekar, från golvkruka till bordskruka. En vacker låda för blommor och växter som även kan användas som förvaringskorg. 

 • Målad metall i lugna nyanser.
 • Luftig design med smäckra metallben.
 • Kommer monterad.
 • Kan torkas av med fuktad trasa.
Bra deal!
605,00 kr
Rek. pris: 700,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Grå
Grå
Gråbrun
Svart
Small
Small
Medium
Large
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Pidestall Planter är en modern blomlåda som finns i tre storlekar, från golvkruka till bordskruka. En vacker låda för blommor och växter som även kan användas som förvaringskorg. 

 • Målad metall i lugna nyanser.
 • Luftig design med smäckra metallben.
 • Kommer monterad.
 • Kan torkas av med fuktad trasa.

Skapar gröna öar

Pidestall Planter gör det lätt att skapa gröna öar i hemmet, loungen eller på kontoret. Då blomlådan finns i tre storlekar i samma färger, är de väldigt snygga att ställa ihop för ett mer dynamiskt arrangemang. 

Kan även användas som förvaringskorg

De två större varianterna av Pidestall har vida blomlådor som även fungerar väldigt bra för förvaring av småsaker. Du kan exempelvis använda dem som förvaringskorgar för filtar, tidningar, eller handarbeten. 

Obs! Blomlådan saknar dräneringshål och bör alltid användas med passande innerkruka. Ej för utomhusbruk.

Produktdetaljer

Artikelnummer 150110
Varumärke Woud
Höjd 15 / 35 / 55 cm
Diameter 15 / 40 cm
Material Metall
Formgivare Emilie Stahl Carlsen

Varumärke Woud

Woud

Woud är ett danskt designvarumärke med ett driv att skapa nya original. De har en bred räckvidd av kvalitetsmöbler och handplockad interiördesign.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft