Stol Frame

Frame är en bekväm och elegant stol som köpes i set om två. Med smäcker ram i stål och stoppat säte klätt i brunt eller mörkgrått tyg som gör att den passar in i de flesta miljöer. 

 • Kommer i set om 2 (pris gäller per stol). 
 • Stapelbar upp till 4 stolar.
 • Bekväm rygg och sits som följer kroppen.
 • Elegant tyg: Kotex Daly Taupe D56 / Kotex Daliy Dark grey D50.

5 980,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Dark Grey
Dark Grey
Gråbrun
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Frame är en bekväm och elegant stol som köpes i set om två. Med smäcker ram i stål och stoppat säte klätt i brunt eller mörkgrått tyg som gör att den passar in i de flesta miljöer. 

 • Kommer i set om 2 (pris gäller per stol). 
 • Stapelbar upp till 4 stolar.
 • Bekväm rygg och sits som följer kroppen.
 • Elegant tyg: Kotex Daly Taupe D56 / Kotex Daliy Dark grey D50.

En tydlig ram

Frame är inramad av en smäcker ram, vilket gör det tydligt varifrån stolen fått sitt namn. Den luftiga men ändå skarpa inramningen ger stolen en distinkt siluett och bidrar till dess starka karaktär.   

Bekvämt säte

Både ryggstöd och sits är behagligt stoppade och klädda i ett elegant tyg i brunt eller mörkgrått. Sätet är format för att följa kroppen vilket gör att du sitter bekvämt under såväl korta som långa middagar och möten.

Går att stapla

Frame går att stapla i staplar om högst fyra stolar, vilket sparar plats vid förvaring. Tack vare detta passar Frame även bra som extrastol, exempelvis i hemmet eller på kontoret

Produktdetaljer

Artikelnummer 100071W
Varumärke Woud
Höjd 77 cm
Bredd 57 cm
Djup 53 cm
Sitthöjd 47,5 cm
Material Metall, Textil
Formgivare Mario Tsai

Varumärke Woud

Woud

Woud är ett danskt designvarumärke med ett driv att skapa nya original. De har en bred räckvidd av kvalitetsmöbler och handplockad interiördesign.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft