Vårt bästa pris

Stol B.E

  • −40%
  • Ny

Stol B.E präglas av sin smakfulla design, där det distinkta underredet i mattsvart stål kontrasteras mot naturlig ekplywood och klädsel i jordnära toner. Det stoppade sätet ger god sittkomfort samtidigt som stolen får en mjuk och hemtrevlig look.

  • Klädd i tyg med fin chenilleeffekt.
  • Ryggstöd i ekplywood.
  • Mjuk och bekväm stoppning.
  • Stapelbar upp till 4 stolar.
Bra deal!
1 710,00 kr
Rek. pris: 2 850,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Beige
Beige
Dark Grey
Dark Green
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Stol B.E präglas av sin smakfulla design, där det distinkta underredet i mattsvart stål kontrasteras mot naturlig ekplywood och klädsel i jordnära toner. Det stoppade sätet ger god sittkomfort samtidigt som stolen får en mjuk och hemtrevlig look.

  • Klädd i tyg med fin chenilleeffekt.
  • Ryggstöd i ekplywood.
  • Mjuk och bekväm stoppning.
  • Stapelbar upp till 4 stolar.

Sitt bekvämt på mjuk stoppning

Med en generös sittyta samt en trevlig skumstoppning i såväl säte som ryggstöd sitter du alltid bekvämt i stolen, vilket inbjuder till många härliga stunder med kollegor och vänner! Stolen går att stapla vilket dessutom gör den bra att ha som extrastol, då du enkelt förvarar stolen när den inte används.

Luftig design som smälter in

B.E kommer i en avskalad design med en klädsel som går att få i tre jordnära toner och med ett smäckert, svartlackerat underrede. Tack vare detta ger stolen ett luftigt intryck som sömlöst smälter in i många miljöer – allt från det moderna mötesrummet till det nedtonade köket eller den raffinerade matsalen.

Produktdetaljer

Artikelnummer CH-28897
Varumärke Scandinavian Selection
Höjd 83 cm
Bredd 48 cm
Djup 53 cm
Sitthöjd 49 cm
Sittbredd 47 cm
Sittdjup 45 cm
Höjd på ryggstöd 28 cm
Bredd på ryggstöd 39 cm
Vikt 6,7 kg
Maxvikt 130 kg
Material Tyg, Skum, Plywood, Stål
Montering Montering krävs

Varumärke Scandinavian Selection

Scandinavian Selection

Scandinavian Selection satsar på kvalitativ design med tidlösa linjer. Som namnet skvallrar om är deras produkter särskilt utvalda för att passa den skandinaviska marknaden. Resultatet är en fin kollektion möbler och accessoarer som lämpar sig lika bra i hemmet som på kontoret, och som aldrig går ur tiden.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft