Vårt bästa pris

Grand Prix 3130 med kromben

 • −25%
 • Ny

Grand Prix är en vacker stol med ett säreget ryggstöd i faner och ben i kromat stål. En tålig stol som är elegant och passar lika fint till mötesrummet på kontoret eller till ditt privata hem. 

 • Prisbelönt.
 • Ben i kromat stål.
 • Sitthöjd på 46 centimeter.
 • Synliga träådringar gör varje stol unik.
 • Säte i klarlackad ek, valnöt eller färgad ask.
Bra deal!
4 327,50 kr
Rek. pris: 5 770,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Oak
Walnut
Oak
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Grand Prix är en vacker stol med ett säreget ryggstöd i faner och ben i kromat stål. En tålig stol som är elegant och passar lika fint till mötesrummet på kontoret eller till ditt privata hem. 

 • Prisbelönt.
 • Ben i kromat stål.
 • Sitthöjd på 46 centimeter.
 • Synliga träådringar gör varje stol unik.
 • Säte i klarlackad ek, valnöt eller färgad ask.

Prisbelönt klassiker

Stolen har en ikonisk, stilren och utmärkande design som håller över tid, både utseende- och kvalitetsmässigt. Tack vare de nätta benen är stolarna dessutom stapelbara och kan därför smidigt användas som extrastolar när du får gäster till hemmet eller kontoret. 

Med säte i ett stycke

Stolen finns i många varianter med olika faner, färger och ytbehandlingar. Stolens säte är gjord i ett enda stycke av nio lager träfaner, som alla är klädda med ett lager indiskt bomull på insidan. Denna variant har en yttre faner i ek, valnöt eller färgad ask med naturliga ådringar.

Prisbelönt klassiker

Denna stol med kromade ben introducerades på vårutställningen av Danish Museum of Art & Design i Köpenhamn 1957. Senare samma år ställdes den ut på Triennalen i Milano där den fick ta emot den finaste utmärkelsen 'Grand Prix' för showens mest utmärkande verk. Därefter har stolen gått under samma namn.

Om formgivaren – Arne Jacobsen

Arne Jacobsen var en dansk arkitekt och formgivare, född i Köpenhamn 1902. Med sin banbrytande och kompromisslöst modernistiska tankesätt tog Arne hela designvärlden med storm. Efter att 1927 tagit examen från Konsthögskolan i Köpenhamn och haft sitt stora genombrott etablerade han sitt eget kontor i Hällerup. Det blev startsträckan för vad som väntade. Utöver alla möbler Arne formgav under sitt liv är han idag erkänd för sina byggnader, lampor, klockor, bestick, tyger och tapeter. Arnes designspråk har blivit legendariskt i branschen tack vare citat som "så tunt som möjligt och aldrig i mitten" och "idag ska vi göra ett lågt och runt projekt" – Arne Jacobsen.

Produktdetaljer

Artikelnummer 3130-CH-OAN
Varumärke Fritz Hansen
Höjd 80,5 cm
Bredd 50 cm
Djup 51 cm
Sitthöjd 46 cm
Garanti 5 år
Formgivare Arne Jacobsen

Varumärke Fritz Hansen

Fritz Hansen

Republic of Fritz Hansen är ett exklusivt, internationellt designvarumärke, vars tidlösa samling enat världsberömda, klassiska och moderna möbler, lampor och accessoarer.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft