Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Pendellampa Roest Vertikal

Pendellampa Roest kommer med en cylinderformad skärm i rost- eller zinkbelagt stål och riktar ljuset rakt nedåt. Lampan tillverkas för hand och ytan har en rå, naturlig behandling som ger varje lampa en unik finish med ett industriellt uttryck.

 • Tillverkad för hand i Holland.
 • Naturlig oxidationsprocess ger en unik finish.
 • Avskalad och industriell design.
 • Svart textilsladd (2 m) medföljer.
2 455,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 2-3 veckor
Rust
Rust
Rust/Zinc
Zinc
H15 cm
H15 cm
H30 cm
H45 cm
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Pendellampa Roest kommer med en cylinderformad skärm i rost- eller zinkbelagt stål och riktar ljuset rakt nedåt. Lampan tillverkas för hand och ytan har en rå, naturlig behandling som ger varje lampa en unik finish med ett industriellt uttryck.

 • Tillverkad för hand i Holland.
 • Naturlig oxidationsprocess ger en unik finish.
 • Avskalad och industriell design.
 • Svart textilsladd (2 m) medföljer.

Riktar ljuset nedåt

Den cylinderformade skärmen har en diameter på 6 centimeter och går att få i tre olika längder. Lampans smala form gör att ljuset riktas rakt nedåt vilket skapar en häftig och direkt ljuseffekt som passar utmärkt ovanför exempelvis matbordet.

Lika fin ensam som i grupp

Roest har en unik design och är lika snygg att hänga upp ensam i ett fönster, som i en grupp ovanför en soffgrupp. Kombinera gärna de olika storlekarna samt ytbeläggningarna med varandra för att skapa en kraftfull och dynamisk effekt.

Efter den naturliga oxidationsprocessen har Roest behandlats för att sluta rosta ytterligare, vilket gör lampans utseende bestående över tid.

Produktdetaljer

Artikelnummer GP2000-N
Varumärke Graypants
Längd 15 / 30 / 45 cm
Diameter 6 cm
Vikt 1 / 1,5 / 2,1 kg
Material Naturligt rostat samt zinkbelagt stål
Ljuskälla Max 15W LED
Sockel GU10
IP-klass IP20
Sladdlängd 2 m
Volt 220V
Ljustemperatur 2700K
Formgivare VanJoost

Varumärke Graypants

Graypants

Graypants är ett internationellt designmärke förankrat i Seattle och Amsterdam. De två grundarna bar likadana grå byxor när de träffades under arkitektutbildningen, vilket senare inspirerade dem att kalla sitt varumärke Graypants. Med fokus på belysning, präglas deras design av innovativa former, miljövänliga materialval och kvalitativt hantverk.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft