Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
Donna 7

Pendellampa Pearls 80

Pearls 80 är en smäcker pendellampa i nickel eller mässing, som har en höjd på 80 centimeter. Lampan kommer med tre glober i opalglas som mjukar upp ljuset och sprider det åt alla håll.   

 • Ger ett mjukt allmänt sken.
 • Vit textilkabel på 3 m medföljer. 
 • Takkåpa i samma utförande som lampan medföljer.
6 600,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 2-3 veckor
brass/opal glass
brass/opal glass
shiny nickel/opal glass
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Pearls 80 är en smäcker pendellampa i nickel eller mässing, som har en höjd på 80 centimeter. Lampan kommer med tre glober i opalglas som mjukar upp ljuset och sprider det åt alla håll.   

 • Ger ett mjukt allmänt sken.
 • Vit textilkabel på 3 m medföljer. 
 • Takkåpa i samma utförande som lampan medföljer.

Ett smycke i rummet

Pearls 80 har fått sin vackra, smäckra form inspirerad av ett hängsmycke dekorerat med pärlor. Låt lampan hänga i änden av den långa korridoren, i trappan eller i vardagsrummet, som ett vackert smycke och stilfull belysning. 

Textilsladd på 3 m

Lampan kommer med en lång, vit textilsladd på tre meter. Detta gör det enkelt för dig att hänga lampan där du vill, och gör även att lampan passar extra bra i rum med hög takhöjd. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 530138
Varumärke Pholc
Bredd 10cm
Höjd 80cm
Djup 60cm
Max watt 20W per lampa
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Nej
Formgivare MONIKA MULDER
Pholc

Pholc är ett svenskt designmärke som inriktar sig på att formge lampor. De blandar en klassisk skandinavisk design, med samtida influenser. Deras design fungerar som en smältdegel för det vanliga och det ovanliga, för detaljer och material, i samarbete med begåvade formgivare.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft