Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Pendellampa Above

 • -10,00 kr

Pendellampan Above präglas av sitt nordiskt minimalistiska formspråk med sin tunna konformade skärm i trycksvarvat aluminium. Med sin vitmålade insida sprider lampan ett mjukt och behagligt ljus.

 • Avskalad och smäcker design.
 • Ger ett nedåtriktat, mjukt ljus.
 • Mattlackerad i svart eller vit.
2 985,00 kr
2 995,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 7-8 veckor
Svart
Vit
Svart
Ø 175 mm
Ø 175 mm
Ø 250 mm
Ø 400 mm
Ø 550 mm
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Pendellampan Above präglas av sitt nordiskt minimalistiska formspråk med sin tunna konformade skärm i trycksvarvat aluminium. Med sin vitmålade insida sprider lampan ett mjukt och behagligt ljus.

 • Avskalad och smäcker design.
 • Ger ett nedåtriktat, mjukt ljus.
 • Mattlackerad i svart eller vit.

Sprider ett behagligt ljus

Tack vare lampans smäckra konform och den matta vitlackerade insidan sprider Above ett mjukt nedåtriktat ljus, vilket gör att lampan passar särskilt bra ovanför ett bord. Öppningen i skärmens topp tillåter att ljuset dessutom sprids uppåt för att dekorativt belysa bågen upptill.

Produktdetaljer

Artikelnummer 5741099362
Varumärke Louis Poulsen
Höjd 210/300/480/660 mm
Diameter 170/250/400/550 mm
Material Aluminium
Ljuskälla 1x60W E27 / 1x100W E27
IP-klass IP20
Sladdlängd 3 m
Ljuskälla ingår Nej
Formgivare Mads Odgård

Varumärke Louis Poulsen

Louis Poulsen

Danska Louis Poulsen grundades redan år 1874. Med fokus på kvalitet och hög design tar de fram och tillverkar belysning som är behaglig för ögat. Under åren har de samarbetat med flera välrenommerade formgivare så som Arne Jacobsen, Oki Sato och Poul Henningsen. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft