Pendellampa Wohlert

Wohlert är en stilig pendellampa vars globformade skärm säkerställer ett bländfritt ljus ur alla vinklar. Tack vare en öppning i skärmens botten lyser lampan upp objekt som placeras rakt under den.

 • Ger både allmänt och nedåtriktat ljus.
 • Ger ett mjukt, bländfritt sken.
 • Vit textilsladd på 3 m medföljer.
5 450,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 1-2 veckor
Ø 300 mm
Ø 300 mm
Ø 350 mm
Ø 400 mm
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Wohlert är en stilig pendellampa vars globformade skärm säkerställer ett bländfritt ljus ur alla vinklar. Tack vare en öppning i skärmens botten lyser lampan upp objekt som placeras rakt under den.

 • Ger både allmänt och nedåtriktat ljus.
 • Ger ett mjukt, bländfritt sken.
 • Vit textilsladd på 3 m medföljer.

Elegant pendellampa som smälter in

Wohlert präglas av sin stilrena design och kommer med en kupa av högkvalitativt munblåst tjockt opalglas, vilket ger lampan dess enhetliga uttryck som enkelt passar in i de allra flesta hem och inredningar.

Obs! Lampan säljes enskilt men har på bilderna hängts upp i kluster.

Produktdetaljer

Artikelnummer 5741086977
Varumärke Louis Poulsen
Höjd 320/370/420 mm
Diameter 300/350/400 mm
Material Glas, Stål
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Nej
Färg Vit
Ljustemperatur 2700K
Formgivare Vilhelm Wohlert
Louis Poulsen

Danska Louis Poulsen grundades redan år 1874. Med fokus på kvalitet och hög design tar de fram och tillverkar belysning som är behaglig för ögat. Under åren har de samarbetat med flera välrenommerade formgivare så som Arne Jacobsen, Oki Sato och Poul Henningsen. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser