FollowMe Plus
FollowMe Plus
Vårt bästa pris
FollowMe Plus

Bordslampa FollowMe Plus

 • -175,00 kr
 • Ny

FollowMe Plus är en portabel lampa i stilren och minimalistisk design där handtaget i ek kommer i flera olika färger. Lampan passar utmärkt på exempelvis restaurangen eller terrassen.

 • Uppladdningsbar med batteritid på minst 5 timmar.
 • Laddas enkelt med medföljande USB-kabel.
 • Dimbar i tre olika nivåer. L
 • ämplig för utomhusbruk.
Bra deal!
4 305,00 kr
Rek. pris: 4 480,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 2-6 veckor
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

FollowMe Plus är en portabel lampa i stilren och minimalistisk design där handtaget i ek kommer i flera olika färger. Lampan passar utmärkt på exempelvis restaurangen eller terrassen.

 • Uppladdningsbar med batteritid på minst 5 timmar.
 • Laddas enkelt med medföljande USB-kabel.
 • Dimbar i tre olika nivåer. L
 • ämplig för utomhusbruk.

Portabel lampa som tål utomhusbruk

FollowMe Plus är en smidig bordslampa utan sladd vilket gör den enkel att flytta från bord till bord. Ta med lampan ut på balkongen eller placera den på uteserveringen för att skapa en mysig kvällsbelysning.

Smidigt uppladdningsbar med lång batteritid

FollowMe Plus laddas enkelt upp med hjälp av den medföljande USB-kabeln. Vid fullt laddning räcker batteriet som minst i 5 timmar och som längst i 20 timmar, beroende på vilken ljusnivå du ställer in. Lampan är dimbar i tre olika positioner vilket gör att du kan anpassa belysningen efter ditt behov.

Produktdetaljer

Artikelnummer A657-081
Varumärke Marset
Höjd 43,5 cm
Diameter 18,5 cm
Material Polykarbonat, Ek, Mässing
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Ja
Ljustemperatur 2700K
Formgivare Inma Bermúdez

Varumärke Marset

Marset

Marset designar och tillverkar innovativa lampor som ger vackert ljus. De vill att deras lampor ska vara överraskande, spännande och hållbara. På detta sätt ämnar de förbättra människors livskvalité, samtidigt som de bidrar till en mer hållbar värld.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft