info Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Bordslampa Meridian - Portabel

Meridian är en stilren portabel lampa, som du enkelt flyttar från rum till rum. Designen kombinerar tre geometriska element som tillsammans skapar en tydlig skulptural enhet med en unik, modern look.

 • Smidig och portabel bordslampa.
 • Enkel uppladdning via USB.
 • Lystid på 12 h vid fulladdat batteri.
 • Dimbar via touchdimmer (5-100%).
1 850,00 kr
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Cashmere
Cashmere
Black
Brass
Brushed Steel
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
tag
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
truck
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
award
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
star
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Meridian är en stilren portabel lampa, som du enkelt flyttar från rum till rum. Designen kombinerar tre geometriska element som tillsammans skapar en tydlig skulptural enhet med en unik, modern look.

 • Smidig och portabel bordslampa.
 • Enkel uppladdning via USB.
 • Lystid på 12 h vid fulladdat batteri.
 • Dimbar via touchdimmer (5-100%).

Med integrerad, dimbar LED-ljuskälla

Meridian är utrustad med en integrerad LED-ljuskälla som sprider ett varmvitt sken och har en uppskattad livslängd på 30 000 timmar. Ljuset går att steglöst dimra mellan 5-100% via en praktisk touchdimmer, vilket låter dig anpassa ljusstyrkan efter behov.

Uppladdningsbar och portabel

Tack vare det uppladdningsbara batteriet är Meridian sladdlös, och lätt att bära med dig dit du önskar. När batteriet är fulladdat kan lampan lysa upp till 12 timmar innan du enkelt laddar upp batteriet igen via USB.

Personlig, modern design

Meridian är formgiven av Ferm Living i samarbete med designstudion Regular Company, och har ett karaktäristiskt utseende. Kombinationen mellan de geometriska formerna är väl avvägda, och ger lampan sitt moderna uttryck.

Anpassad för inomhusbruk

Meridian är klassificerad med IP-klass IP20, vilket innebär att lampan endast ska användas i torra utrymmen. De dagar väderförhållandena tillåter kan lampan även tas med utomhus, men ska alltid få följa med in igen.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft