Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
-18%

Vägglampa Caravaggio Read

 • På rea!
 • -530,00 kr
 • Ny

Caravaggio Read är en avskalad och stilren vägglampa med en djup skärm som ger ett mjukt ljus. Den flexibla armen går att vrida upp till 180 grader vilket låter dig rikta ljuset dit du vill.

 • Riktbart ljus.
 • Skärm i i metall eller opalglas.
 • Låter dig vrida skärmen 180°
 • Diskret on/off-knapp på undersidan av basen.
 • Textilklädd sladd medföljer.
2 395,00 kr
2 925,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 2-5 veckor
Svart
Svart
Vit
Grey 25
Opal Glass
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Caravaggio Read är en avskalad och stilren vägglampa med en djup skärm som ger ett mjukt ljus. Den flexibla armen går att vrida upp till 180 grader vilket låter dig rikta ljuset dit du vill.

 • Riktbart ljus.
 • Skärm i i metall eller opalglas.
 • Låter dig vrida skärmen 180°
 • Diskret on/off-knapp på undersidan av basen.
 • Textilklädd sladd medföljer.

Djup skärm och vackert ljus

Caravaggio Read kommer med en djup skärm i mattlackerad metall eller munblåst opalglas, med tre smala slitsar på toppen som låter ljuset passera igenom. Metallskärmen ger ett mjukt och riktat ljus, medan skärmen i glas ger ett varmt och diffust ljust.

Flexibel och funktionell vägglampa

Lampan har en flexibel arm som går att vrida upp till 180 grader, samt en lutbar lampskärm. Tack vare detta kan du rikta ljuset dit du vill, vilket gör att lampan passar särskilt bra som sänglampa eller läslampa.

Produktdetaljer

Artikelnummer 23041308
Varumärke Fritz Hansen
Höjd 20,6 cm
Längd 35 cm
Diameter 14 cm
Material Gjuten zinklegering, stål / opalglas
Sockel E27
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Nej
Funktioner Justerbar
Formgivare Cecilie Manz

Varumärke Fritz Hansen

Fritz Hansen

Republic of Fritz Hansen är ett exklusivt, internationellt designvarumärke, vars tidlösa samling enat världsberömda, klassiska och moderna möbler, lampor och accessoarer.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft