Vägglampa Kuppi

  • Ny

En minimalistisk vägglampa som låter dig rikta ljuset dit du vill. Namnet, Kuppi, betyder ”kopp” på finska och syftar till de två metallkopparna i olika storlekar som ihop bildar en total enhet.

  • Riktbart ljus.
  • Matchande textilsladd (2,1 m) medföljer.
  • Minimalistisk och skulptural design.
2 450,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Svart
Mustard Yellow
Svart
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

En minimalistisk vägglampa som låter dig rikta ljuset dit du vill. Namnet, Kuppi, betyder ”kopp” på finska och syftar till de två metallkopparna i olika storlekar som ihop bildar en total enhet.

  • Riktbart ljus.
  • Matchande textilsladd (2,1 m) medföljer.
  • Minimalistisk och skulptural design.

Rikta ljuset dit du vill

Den stora metallkupan som utgör ljuskällan går att vrida och vippa, vilket möjliggör för dig att rikta ljuset dit du vill. Tack vare detta är Kuppi en funktionell vägglampa, som fungerar precis lika bra som smidig läslampa i loungen som en stilren sänglampa i hemmet.

Om formgivaren – Mika Tolvanen

Mika Tolvanen, född i Finland år 1975, är en välrenommerad designer och formgivare. Efter examen vid Royal College of Art I London år 2001 påbörjade han sin designresa och år 2015 grundades Studio Tolvanen. Idag driver Mika den Helsingforsbaserade designstudion ihop med sin fru Julie Tolvanen, och tillsammans skapar de produkter i samarbete med flera kända varumärken så som Muuto, Woud och Blå Station. Han har tilldelats en rad utmärkelser för sitt arbete – däribland Bruno Mathsson Prize år 2012 samt Finnish Furniture Designer of the Year 2017.

Produktdetaljer

Artikelnummer 130003
Varumärke Woud
Höjd 16,5 cm
Djup 24 cm
Vikt 1,7 kg
Material Metall, akryl
Sockel E14
Max watt 25 W
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Nej
Stickpropp Ja
Volt 220-240V
Formgivare Mika Tolvanen

Varumärke Woud

Woud

Woud är ett danskt designvarumärke med ett driv att skapa nya original. De har en bred räckvidd av kvalitetsmöbler och handplockad interiördesign.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft