Soffa Mr. Olsen 3 Seater

Soffa Mr. Olsen 3-sits

Mr. Olsen är en stilig 3-sits soffa formgiven 1958 av danske Hans Olsen. Med sina smäckra linjer är soffan trogen Hans Olsens formspråk som ständigt bröt mot 50-talets tunga former. 

 • Stoppade rygg- samt sittkuddar.
 • Helklädd i läder eller tyg.
 • Elegant dansk design.
51 400,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 2-3 veckor
Ritz8513 (Nevotex) - Java brown
Challenger 258 (Nevotex) - Pickle green
Vidar 972 (Kvadrat) - Dark green
Vidar 872 (Kvadrat) - Dark turqouise
Challenger 004 (Nevotex) - Black
Challenger 046 (Nevotex) - Cognac
Ritz8008 (Nevotex) - Rusty rose
Ritz 0705 (Nevotex) - Dark petrol
Ritz8513 (Nevotex) - Java brown
Smoked oak
Smoked oak
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Mr. Olsen är en stilig 3-sits soffa formgiven 1958 av danske Hans Olsen. Med sina smäckra linjer är soffan trogen Hans Olsens formspråk som ständigt bröt mot 50-talets tunga former. 

 • Stoppade rygg- samt sittkuddar.
 • Helklädd i läder eller tyg.
 • Elegant dansk design.

50-tals design med nätt känsla

Denna smäckra soffa formgiven av danske Hans Olsen bryter starkt mot 50-talets annars så tunga formspråk. De svarvade benen skapar ihop med de sluttande armstöden en mjuk känsla som gör att soffan upplevs luftig och inbjudande, mycket likt en modern designklassiker!

Elegant klädsel i läder eller sammet

Mr. Olsen kommer antingen klädd i det snygga lädret Challenger som finns att välja i tre färger, eller det mjuka sammetstyget Ritz – tillgängligt i flera sobra nyanser. Lädret är tillverkat av råhudar och är fritt från brännmärken och andra ojämnheter, vilket ger ett lent och elegant resultat.

Om formgivaren – Hans Olsen

Hans Olsen (1919-1992) formgav möbler med en tydlig personlighet. Hans namn är starkt kopplat till 50-talets Danmark då han satte sin egen prägel på samtidens modernistiska riktning. Flera av hans ikoniska möbler har blivit samlarobjekt som säljs till höga bud på nationella som internationella auktioner.

Tillbehör

Design House Stockholm

Kudde Knot

1 350,00 kr
Vissa varianter i lager

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft