Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
Five Pack

Five Pack

Five Pack är en pendellampa i en smart design med fem skärmar som har gul eller vit insida. Avståndet mellan skärmarna går att justera vilket gör att du kan välja lampans grad av gult och vitt ljus.

 • Justerbar färgtemperatur.
 • Ger både varmt och kallt ljus.
 • Ger både nedåtriktat och allmänt ljus.
12 850,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Five Pack är en pendellampa i en smart design med fem skärmar som har gul eller vit insida. Avståndet mellan skärmarna går att justera vilket gör att du kan välja lampans grad av gult och vitt ljus.

 • Justerbar färgtemperatur.
 • Ger både varmt och kallt ljus.
 • Ger både nedåtriktat och allmänt ljus.
Five Pack har en smart utformning där de övre skärmarna har gul insida vilket ger ett varmt ljus, medan de nedre har vit insida och ger ett kallare ljus. Genom att separera eller trycka ihop vissa av skärmarna kan du själv välja hur mycket av det varma och det kalla ljuset som skiner igenom.

Produktdetaljer

Varumärke Ingo Maurer
Höjd 160 cm
Material Stål
Ljuskälla Ja
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Ja
Färg Vit
Ljustemperatur Justerbar ljustemperatur 2200K-2700K
Formgivare Axel Schmid
Ingo Maurer

Ingo Maurer är ett tyskt varumärke som designar och tillverkar lampor av exklusiv karaktär. I sin formgivning utgår de ofta från vardagliga föremål, vilket ger upphov till intressanta och lekfulla produkter. En lampa från Ingo Maurer väcker alltid uppmärksamhet, var den än placeras.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft