Vårt bästa pris

Ljudabsorbent Bloc

 • −10%

Bloc är en ljudabsorbent i en nätt design som går att få i flera trevliga färger. Det mjuka formspråket gör denna väggabsorbent till ett fint och praktiskt inslag exempelvis på kontoret eller i skolan.

 • Nålbar yta.
 • Dolda beslag.
 • Absorberar ljud och bidrar till en lugnare atmosfär.
Bra deal!
3 523,50 kr
Rek. pris: 3 915,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-5 veckor
Blazer Lite - Retreat LTH39 (Ljusgrå)
Blazer Lite - Retreat LTH39 (Ljusgrå)
Blazer Lite - Haven LTH40 (Antracitgrå)
Blazer Lite - Balance LTH41 (Blå)
Blazer Lite - Pillow LTH43 (Gröngrå)
Blazer Lite - Angel LTH49 (Rosa)
Blazer Lite - Graceful LTH51 (Grön)
Blazer Lite - Happy LTH55
Blazer Lite - Devoted LTH58 (Röd)
Blazer Lite - True LTH61 (Grå)
Blazer Lite - Cuddle LTH62 (Mellangrå)
Blazer Lite - Harmony LTH63 (Ljusblå)
Blazer Lite - Solace LTH70 (Mörkgrå)
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Bloc är en ljudabsorbent i en nätt design som går att få i flera trevliga färger. Det mjuka formspråket gör denna väggabsorbent till ett fint och praktiskt inslag exempelvis på kontoret eller i skolan.

 • Nålbar yta.
 • Dolda beslag.
 • Absorberar ljud och bidrar till en lugnare atmosfär.

Dämpar och absorberar ljud

Tack vare sin 48 millimeter tjocka fyllning absorberar Bloc effektivt stora delar av det ljud som studsar omkring i rummet, och lämnar istället kvar ett mycket mer dämpat och behagligt klimat att vistas i.

Klädd i nålbar textil

Bloc är klädd i tyget Blazer Lite by Camira och går att få i flertalet olika färger. Det finmaskiga tyget gör att du kan nåla upp lappar och dylikt på väggabsorbenten utan att förstöra dess yta. Obs! När du låter objekt sitta uppe på absorbenten kommer ljudet att studsa mot detta istället för att fångas upp av det ljudabsorberande materialet, och effekten kan därmed försämras något.

Tyger:

Tyg

Haven LTH40

Tyg

Solace LTH70

Tyg

Cuddle LTH62

Tyg

True LTH61

Tyg

Pillow LTH43

Tyg

Retreat LTH39

Tyg

Harmony LTH63

Tyg

Balance LTH41

Tyg

Graceful LTH51

Tyg

Happy LTH55

Tyg

Angel LTH49

Tyg

Devoted LTH58

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft