Källsorteringskärl Ridge - Hög

Ridge är ett praktiskt källsorteringskärl i en modern design som bildar en stadssiluett när flera kärl står ihop. Välj mellan sex olika miljösymboler, samt om din Ridge ska passa för säck eller sopkärl. 

 • Tydlig miljösymbol och engelsk text.
 • Dörr med 180° öppning.
 • Praktisk uppkörningsramp i rostfritt stål.
 • Kombineras snyggt med Ridge Låg.
 • Passar 160 L säckar eller 140 L sopkärl (köpes separat).
 • Med gummimatta och justerbara fötter.
22 700,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 5-7 veckor
Kärl
Säck
Kärl
Antracit
Antracit
Vinröd
Waste
Waste
Plastic
Paper
Organic
Carton
Bottles
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Ridge är ett praktiskt källsorteringskärl i en modern design som bildar en stadssiluett när flera kärl står ihop. Välj mellan sex olika miljösymboler, samt om din Ridge ska passa för säck eller sopkärl. 

 • Tydlig miljösymbol och engelsk text.
 • Dörr med 180° öppning.
 • Praktisk uppkörningsramp i rostfritt stål.
 • Kombineras snyggt med Ridge Låg.
 • Passar 160 L säckar eller 140 L sopkärl (köpes separat).
 • Med gummimatta och justerbara fötter.

Tydlig sorteringssymbol med engelsk text

Ridge Hög levereras alltid med en tydlig symbol och en engelsk text som visar vad det är som får slängas i kärlet. Du väljer själv vilken symbol ditt kärl ska komma med och kan välja mellan nedanstående alternativ:

 • Plastic: Plastförpackningar
 • Bottles/Cans: Plastflaskor och aluminiumburkar
 • Carton: Pappersförpackningar
 • Waste: Restavfall eller brännbart
 • Organic: Matavfall
 • Paper: Kontorspapper

Observera att texten endast kommer på engelska.

Sopkärl eller säck

Du väljer själv om du vill ha ditt sorteringskärl anpassat för ett sopkärl på hjul (140 liter) eller en säck (160 liter). Väljer du Ridge med säck kommer skåpet utrustat med en fast ram för säcken. Sopkärl samt säckhållare på hjul köper du separat som tillbehör. 

Enkel tömning med dörr med 180° öppning

Skåpet är väldigt enkelt att tömma då dörren på framsidan går att öppna hela 180 grader. Detta gör att du slipper lyfta påsen eller sopkärlet uppåt vilket kan vara ansträngande för rygg och axlar.

Praktisk uppkörningsramp i rostfritt stål

Ridge kommer alltid utrustad med en praktisk ramp i rostfritt stål vilket underlättar vid in- och utrullning av sopkärl och säckhållare på hjul. Rampen gör inte bara kärlet lättare att tömma, det är även en stilig detalj som bidrar till Ridges enhetliga design. 

Stabil konstruktion med vackra detaljer

Ridge är en stabil konstruktion som består av 22 millimeter lackad MDF där ytterkanterna är vackert fasade. Ridge har samma stiliga finish på samtliga sidor vilket gör att skåpet kan stå fritt i rummet, exempelvis som rumsavdelare om du ställer flera stycken på rad.

Stabil konstruktion med vackert fasade kanter.

Gummimatta i botten av skåpet.

Ett hållbart och ansvarsfullt val

Hållbarhet och socialt ansvar är två viktiga aspekter för TreCe vilket innebär att de ställer hårda krav på sina leverantörer och underleverantörer. Detta innefattar exempelvis arbetsförhållanden, arbetsrättsliga frågor, mänskliga rättigheter, miljö och korruption. 

Miljöspecifikation - Ridge

 • Stommen i MDF uppfyller kraven för E1 formaldehyd/CARB2.
 • I MDF från certifierade skogsbruk.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft