Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Barstol Primum

Elegant barstol som tillhör Bent Hansens serie Primum vilket betyder Först på latin. Klädd i mjukt läder

 och utrustad med smäckert stålstativ, ger denna stol ett sofistikerat intryck var du än ställer den.

 • Mjuk klädsel med dekorativa knappar.
 • Läder med hållbar, smutsavvisande ytfinish.
 • Behaglig rygg som anpassar sig efter kroppen.

9 760,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
65 cm
65 cm
79 cm
Black / Black
Black / Black
Black / Stainless Steel
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Elegant barstol som tillhör Bent Hansens serie Primum vilket betyder Först på latin. Klädd i mjukt läder

 och utrustad med smäckert stålstativ, ger denna stol ett sofistikerat intryck var du än ställer den.

 • Mjuk klädsel med dekorativa knappar.
 • Läder med hållbar, smutsavvisande ytfinish.
 • Behaglig rygg som anpassar sig efter kroppen.

Elegant design för hem och kontor

Barstol Primum har en mycket elegant design där både fram och baksida är klädda i läder och prydda med dekorativa knappar. Detta gör att stolen är väldigt vacker även när den står inskjuten vid ett bord, och den passar därför lika bra i hemmet som på kontoret. 

Klädd i tidlöst läder

Primum har en stilig klädsel i Zenso 2-läder som är behandlat för att vara smutsavvisande, slitstarkt och lättstädat. Behandlingen skyddar även lädret från att utveckla patina och har en matt yta som ger stolen en tidlös och graciös look.

Anpassar sig efter kroppen

Klädseln av Primum har skett enligt en teknik som gör att ryggstödet formar sig efter din kropp. Tack vare detta sitter du alltid väldigt bekvämt, vilket gör Primum optimal för korta som långa middagar och möten.

Finns i två höjder

Barstolen finns med två olika sitthöjder; 65 centimeter samt 79 centimeter. Den lägre stolen passar utmärkt ihop med köksbänkar eller låga barbord medan den högre passar bra ihop med barbord av standardhöjd. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft