Bordslampa Panthella Portable

 • Ny

Panthella Portabel är en bärbar bordslampa som är enkel att förflytta dit där du som mest behöver den för stunden. Den kommer med integrerad LED-belysning som avger ett helt bländfritt, mjukt och bekvämt ljus för dina ögon.

 • Går att dimra stegvis.
 • Ger ett varmvitt, bländfritt ljus.
 • Energisnål, integrerad LED-belysning.
 • Kommer med uppladdningsbart batteri.
 • Laddas via USB (kabel på 1,5 m medföljer).
 • Bärbar lampa – enkel att förflytta mellan inom- och utomhusmiljöer.
2 910,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 2-4 veckor
Vit
Vit
Svart
Orange
Ljusrosa
Ljusblå
Grå opal
Korall
Vit opal
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Panthella Portabel är en bärbar bordslampa som är enkel att förflytta dit där du som mest behöver den för stunden. Den kommer med integrerad LED-belysning som avger ett helt bländfritt, mjukt och bekvämt ljus för dina ögon.

 • Går att dimra stegvis.
 • Ger ett varmvitt, bländfritt ljus.
 • Energisnål, integrerad LED-belysning.
 • Kommer med uppladdningsbart batteri.
 • Laddas via USB (kabel på 1,5 m medföljer).
 • Bärbar lampa – enkel att förflytta mellan inom- och utomhusmiljöer.

Ikonisk lampa med vackert ljus

Bordslampan Panthella Portable är en vacker inredningsdetalj samtidigt som den ger ett behagligt ljus när den tänds. Lampan kommer med LED-belysning som ger ifrån sig ett varmvitt sken som reflekteras nedåt. 

Går att dimra stegvis

Lampan är utrustad med en dimmer som låter dig reglera ljusstyrkan i fler nivåer; 100%, 33%, 10% och 0%. På detta sätt kan du enkelt justera ljuset från mjuk mysbelysning till maximal styrka. Lampan är en av flera av Louis Poulsen som är kända för sitt unika, ovanliga och exceptionella ljus.

Laddas via USB

Panthella Portable laddas via USB och har en lystid på cirka fem timmar när ljusstyrkan är på 100 procent. Tack vare sitt uppladdningsbara batteri är Panthella en sladdlös lampa som är lätt att flytta runt efter behov. Använd lampan för en mysig atmosfär på uteplatsen eller som alternativ till stearinljus.

Obs! Panthella Portable levereras med USB-sladd utan adapter. För att lampan ska kunna ladda behöver du en adapter med 1,5 ampere.

Om formgivaren

Verner Panton, född 1926 i Köpenhamn, var en dansk inredningsdesigner och färgteoretiker. Han utbildade sig på Konstakademin i Köpenhamn och arbetade ett par år på Arne Jacobsens ritkontor innan han 1955 etablerade sitt eget. Verner är mest känd för sin inspirerande och färgstarka personlighet, som man märker är avspeglad i hans verk. Verner rankas bland de mest framstående, innovativa formgivarna som varit verksamma under andra hälften av 1900-talet. Många av hans mest kända verk har varit i produktion under flera decennier utan avbrott och ett otal priser har delats ut till de hans mest otraditionella skapelser. Dessa har skapat uppståndelse – världen över.

Produktdetaljer

Artikelnummer 5744612607
Varumärke Louis Poulsen
Höjd 23 cm
Bredd 16 cm
Vikt 0,4 kg
Material Akryl, Aluminium
IP-klass IP44
Ljuskälla ingår Ja
Färgtemperatur 2700K
Ljuskälla Integrerad LED 2,5 W
Formgivare Verner Panton

Varumärke Louis Poulsen

Louis Poulsen

Danska Louis Poulsen grundades redan år 1874. Med fokus på kvalitet och hög design tar de fram och tillverkar belysning som är behaglig för ögat. Under åren har de samarbetat med flera välrenommerade formgivare så som Arne Jacobsen, Oki Sato och Poul Henningsen. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft