Bordslampa Pastille w182 - Lång arm

Pastille w182 är en sober bordslampa i en flexibel design med lamphuvud som både går att rotera och vrida. Lampan har en höjd på 40 centimeter som gör den perfekt på sidobordet som läslampa.

 • Skärm som kan vridas åt sidorna.
 • Kan rotera 360° runt sin egen axel.
 • Går att dimra.
 • Återvinningsbar biopolyamid.
 • Strömbrytare och dimmer på stativets topp.
 • Med CoB LED (ca 50 000h).
4 470,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 3-4 veckor
Graphite Black
Graphite Black
Olive Green
Soft White
Oxide Red
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Pastille w182 är en sober bordslampa i en flexibel design med lamphuvud som både går att rotera och vrida. Lampan har en höjd på 40 centimeter som gör den perfekt på sidobordet som läslampa.

 • Skärm som kan vridas åt sidorna.
 • Kan rotera 360° runt sin egen axel.
 • Går att dimra.
 • Återvinningsbar biopolyamid.
 • Strömbrytare och dimmer på stativets topp.
 • Med CoB LED (ca 50 000h).

Flexibel design låter dig rikta ljuset

Det flexibla lamphuvudet går både att vrida åt sidorna samt rotera 360 grader runt sin egen axel. Detta gör det enkelt för dig att rikta ljuset dit du vill, exempelvis mot en vägg för bakgrundsbelysning eller nedåt vid läsning.

Behagligt sken som går att dimra

Den stora skärmen kommer med flimmerfri CoB LED och ett konkavt bländskydd. Tack vare detta ger lampan ifrån sig ett behagligt varmvitt sken som även går att dimra via strömbrytaren högst upp på stativet.

Återvinningsbar biopolyamid

Pastille w182 har smäckert stativ samt lamphuvud i biopolyamid som till 60 procent består av biologiskt material från ricinplantan. Lampan är därmed återvinningsbar, vilket gör den till ett elegant och miljövänligt val.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft